ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Κλίμα φόβου και ανασφάλειας στο Ραδιόφωνο 24/7

24ωρη απεργία στο ρ/σ του Δημήτρη Μάρη

Μετά την χθεσινή στάση εργασίας στον ραδιοφωνικό σταθμό του μιντιακού ομίλου του Δ. Μάρη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει και καταγγέλλει τις άδικες και αναίτιες απολύσεις των δημοσιογράφων Μοσχούλας Κοντορούση, Ηλιάνας Σκιαδά και Έλσας Ψαρίδη από τον Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7». Οι..
απολύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στο κύμα απολύσεων, στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία πριν από μερικούς μήνες και έχουν δημιουργήσει κλίμα φόβου και ανασφάλειας στους συναδέλφους.
Για τους λόγους αυτούς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 27 Ιουνίου 2018 έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης, 28 Ιουνίου 2018, για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 24/7» του ομίλου Μάρη.
Τέλος, αποφάσισε την πραγματοποίηση συνέλευσης των εργαζομένων στο Ρ/Σ, αύριο, Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 στις 11 π.μ. στα γραφεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) για τον καθορισμό της περαιτέρω στάσης των εργαζομένων.