ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τι τρέχει με τον Α. Καρακούση στο ΒΗΜΑ;

Kλείνει ή επεκτείνεται το BHMAgazino; 
 
Ανατρέχοντας στο Διαδίκτυο βρήκαμε δύο ειδήσεις που αφορουν το περιοδικό της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ και τον διευθυντή της. Οι δύο ειδήσεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους, δεν συγκλίνουν πουθενά. Συγκεκριμένα:
  • Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλείνει το BHMΑgazino - ακυρώνει τις.. επιλογές Καρακούση γράφει το documentonews προσθέτοντας: "Ο Μαρινάκης αποφάσισε να κλείσει το ιστορικό περιοδικό ..BHMagazino και να διώξει όλους τους βασικούς συντελεστές του. Μεταξύ αυτών και η διευθύντρια του περιοδικού, Λένα Παπαδημητρίου, η οποία ήταν προσωπική επιλογή του διευθυντή του Βήματος, Αντώνη Καρακούση. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ακύρωσης των επιλογών Καρακούση, με απρόβλεπτες συνέπειες."
  • Eπεκτείνεται το BHMΑgazino και αυξάνεται το τιράζ του περιοδικού, γράφουν οι typologies που αναφέρουν ότι το περιοδικό εισέρχεται σε φάση ανασχεδιασμού και θα προσφέρεται και στις δύο εκδόσεις του “Βήματος”, τη φθηνή και την ακριβή, κάθε Κυριακή. 
Εμείς πάντως προτιμούμε την δεύτερη εκδοχή.