ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Αυγή και ΕφΣυν στο στόχαστρο του ΣΚΑΪ

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ παρουσίασαν κάπως... διαφορετικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τετάρτης!
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου παρουσιάζει μεν τις εφημερίδες, αλλά δεν αντέχει να αφήσει ασχολίαστα τα πρωτοσέλιδα της «Αυγής» και της «Εφ.Συν.».
«Σχέδιο επιχειρηματικών συμφερόντων που λειτουργούν..
για λογαριασμό του Μητσοτάκη καταγγέλλει η κυβέρνηση» διαβάζει στην «Αυγή». «Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» συμπληρώνει. «ΈχουΜε κυκλώσει την Ελλάδα, Μαρία» σχολιάζει, σε πρώτο πληθυντικό...
Με την «Εφημερίδα των Συντακτών» που καταγγέλλει αποστασία παραπέμπτοντας στα Ιουλιανά, δεν αρκεί το σχόλιο ότι... η εφημερίδα «το τερμάτισε». Ο δημοσιογράφος εκτοξεύει και απειλές με αφορμή την παρέμβαση της Μαρίας Αναστασοπούλου ότι σκιαγραφούνται συγκεκριμένα πρόσωπα. «Θα τρέχουν από δω μέχρι το Λονδίνο για να γλιτώσουνε» λέει, «αν τα πρόσωπα αρχίσουν να υποβάλουν μηνύσεις και αγωγές».
Μ.Λ. (left.gr)