ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Οι απολύσεις στου Μάρη και ο «δίγλωσσος» διευθυντής

Σάλος για τις απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου Μάρη (24Media) με την ΕΣΗΕΑ να προχωράει σε απεργιακές κινητοποιήσεις και τους εργαζόμενους να είναι σε αναβρασμό -αύριο Τετάρτη πραγματοποιούν συνέλευση  στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για τον καθορισμό της περαιτέρω στάσης τους (δείτε ΕΔΩ).
Μία από τις πρόσφατα απολυμένες, η Ελσα Ψαρίδη, ασκεί σκληρή κριτική για την στάση του..
διευθυντή του ρ/σ «Ραδιόφωνο 24/7» αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Βασίλης Σκουρής δεν είχε καν το ηθικό σθένος να της πει τους λόγους της απόλυσης. Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Ελσα Ψαρίδη αναφέρει για τκαι την στάση του διευθυντή Βασίλη Σκουρή:
«Ό,τι θα μπορούσε να είχε συμβεί και ό,τι συνέβη/ δείχνουν σ’ ένα τέλος, που είναι πάντοτε παρόν». Ο κύκλος που άνοιξα πριν ένα χρόνο στο Ραδιόφωνο 24/7, σήμερα, τυπικά, κλείνει. Κι όπως συμβαίνει πάντα: αυτό που ξεκινάει όμορφα ολοκληρώνεται με σκληρό πάταγο.
Ευχαριστω πολύ ολους τους συναδελφους που κινητοποιούνται για να ανακληθεί η απόφαση της απολυσης μου καθως και αυτήν της Μικας Κοντορουση. Κυριως τους ευχαριστω που δείχνουν την ποιότητα χαρακτήρα που πρωτοδιέγνωσα και τους αγάπησα σαν δεύτερη οικογένεια. Έπειτα από τόσα χρόνια στο επάγγελμα κατάλαβα πως υπάρχουν διευθυντές που βγαίνουν μπροστά και δεν διαλέγουν για τους εαυτούς τους το ρόλο του χρήσιμου -ηλίθιου πιονιού. Φευ, η τύχη των πρώτων είναι δύσκολη, αλλά και των δεύτερων προδιαγεγραμμένη. Ο καλός διευθυντής δεν θα χαθεί, ενώ ο σφουγγοκωλάριος, αργά ή γρήγορα, θα εξαφανιστεί. Στο 24/7 γνώρισα και τις δύο εκδοχές. Τον Κώστα Αρβανίτη, αλλά και τον Βασίλη Σκουρή. Τίποτα κοινό δεν έχουν μεταξύ τους. Ο πρώτος με προσέλαβε προσφέροντάς μου δημοσιογραφικό αέρα ελευθερίας, ο δεύτερος με απέλυσε γιατί γνωρίζει τη γεύση του ανθρώπινου κρέατος. Δεν είχε καν το ηθικό σθένος να μου πει τους λόγους. Αν και ως κλασικός "δίγλωσσος" βρήκε κάτι φτηνό να πει στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ που του ζήτησε εξηγήσεις. Ας είναι. Τα παντελόνια, ως γνωστόν, είναι δύσκολο ρούχο. Αναγκαία υποσημείωση: οι στίχοι στην αρχή ανήκουν στον Τ.Σ. Έλιοτ. Δεν περιμένω από τον Βασίλη να τους γνωρίζει.
Αντίο, ραδιοφωνάκι.