ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Για 4,7 εκατ. πουλήθηκε η βίλα Κωστόπουλου στη Φιλοθέη

Ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, ένας πρώην «παιχνιδάς» και δεξί χέρι του Απόστολου Βακάκη στην Jumbo, είναι εδώ και τρεις εβδομάδες ο νέος ιδιοκτήτης της κατοικίας του Πέτρου Κωστόπουλου, στην Φιλοθέη.
Πρόκειται για τη βίλα των 1250 τ.μ στην οποία διέμενε το ζεύγος Κωστόπουλου-Μπαλατσινού με τα παιδιά τους και η οποία μετά το «κανόνι» της ΙΜΑΚΟ πέρασε στην Eurobank που από το 2013 έβαλε..
πωλητήριο στο ακίνητο, μέσω της θυγατρικής της τράπεζας την Eurobank Property Services.
Η κατοικία, όπως έγραψε το mononews, δεν βγήκε ποτέ σε πλειστηριασμό και ανήκε στο stock των ακινήτων της τράπεζας μέχρι την στιγμή που άρχισε να το διαπραγματεύεται ο νέος του ιδιοκτήτης, Ευάγγελος Παπαευαγγέλου ο οποίος το αγόρασε έναντι 4,7 εκατ. ευρώ.
H βίλα στην πλατεία Δροσοπούλου στην Φιλοθέη, κατασκευάσθηκε σε σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου. Βρίσκεται σε οικόπεδο 1,2 στρεμμάτων, και το συνολικό εμβαδόν της -που αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα- είναι 1.250τμ, ενώ διαθέτει και 68τμ εξωτερική πισίνα. Συγκεκριμένα η βίλα διαθέτει υπόγειο εμβαδού 528τμ, ισόγειο επιφάνειας 280τμ, πρώτο όροφο 253τμ και δεύτερο όροφο εμβαδού 182τμ.