ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Real Group: ψάχνουν διευθυντή για το ημερήσιο φύλλο

** Από σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα είναι στον αέρα το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 Στο Κόκκινο. Ο σταθμός με διάθεση ανανέωσης και νέα διεύθυνση υπό τον Μάκη Μηλάτο και τον Στάθη Σχινά στον ενημερωτικό τομέα, προχωρά με στρατηγικές αλλαγές στη φιλοσοφία και το προφίλ του.

** Διευθυντή για το νέο ημερήσιο φύλλο του Real Group αναζητά ο Νίκος Χατζηνικολάου. Εκτός από τα άλλα στελέχη του ομίλου, που θα αξιοποιηθούν στην καθημερινή εφημερίδα, έχει αρχίσει επαφές με δημοσιογράφους που να καλύπτουν ρεπορτάζ υπουργείων. Σχετικά με τη θέση του διευθυντή ακούγεται ότι..
ο εκδότης Χατζηνικολάου θα απευθυνθεί στην αγορά για έναν καλό«εφημεριδά».

**  Νέο σχέδιο με στόχο την πλήρη επαναλειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού Mega έχουν ετοιμάσει οι Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας και θα το υποβάλουν στις πιστώτριες τράπεζες, περιμένοντας να πάρουν έγκριση και να μάθουν το ποσό το οποίο πρέπει να βάλουν στα ταμεία του καναλιού προκειμένου να ξεπαγώσουν οι δεσμευμένοι λογαριασμοί του.

** Στην δημοσιογραφική ομάδα του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη, προστίθεται από την επόμενη εβδομάδα η ιατρική συντάκτρια Ελενα Φυντανίδου. Η δημοσιογράφος κάλυπτε για πολλά χρόνια το ρεπορτάζ υγείας στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και ειδικά στο ΒΗΜΑ...