ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κινητικότητα στο Mega

Συνάντηση εργαζομένων με τους δικηγόρους του καναλιού

Συνάντηση θα έχουν οι εργαζόμενοι του Mega, που έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, με τους δικηγόρους του καναλιού. Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη και αυτή ή απλά έχει να κάνει είτε με την σημείωση των δικηγόρων ότι αφού oι εργαζόμενοι πληρώθηκαν πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους, (αυτό λέει ο νόμος) είτε να σταματήσουν την επίσχεση.
Όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά όντως υπάρχει κινητικότητα με το θέμα του Mega. Το κανάλι όμως δεν ανοίγει σήμερα όπως γράφτηκε ούτε σήμερα επιστρέφουν οι δημοσιογράφοι, που ορισμένοι από αυτούς είναι κόκκινο πανί για.. την ως τώρα συμπεριφορά τους. Το κανάλι το κράτησαν όρθιο οι διοικητικοί υπάλληλοι και όσοι εργάζονται στην ψυχαγωγία.
Η ενημέρωση έγινε καπνός! Τώρα αν με τις εξελίξεις μυρίστηκαν ότι μπορεί να υπάρξει θετική εξέλιξη αυτό είναι άλλο ζήτημα. Από το τι θα πούνε οι δικηγόροι στους εργαζόμενους που έχουν κάνει επίσχεση θα καταλάβουμε και πως προχωρούν οι εξελίξεις στο κανάλι. Πάντως κινητικότητα υπάρχει.

Ντ. Γκ. (newpost)