ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνει... στάση στο Μετρό!

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το «δρομολόγιο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα κάνει στάση καθημερινά στους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας, μεταφέροντας στο επιβατικό κοινό τις «Εικόνες της ημέρας», τη νέα υπηρεσία του Πρακτορείου.
Ο σφυγμός του 24ώρου θα χτυπά, σε συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ. (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ), μέσα από 20 φωτογραφικά καρέ με ειδησεογραφικούς υπότιτλους, τα οποία θα προβάλλονται στις 132 τηλεοπτικές οθόνες που λειτουργούν για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, στις εισόδους και στις πλατφόρμες επιβίβασης και αποβίβασης των 41 σταθμών του Μετρό.
Οι «Εικόνες της ημέρας» θα ανοίγουν στους επιβάτες του Μετρό ένα παράθυρο στον κόσμο,.. με θέα πέρα από την επικαιρότητα, με ορίζοντα την έκφραση και τη δημιουργία στη ζωή, την τέχνη, την επιστήμη και τον αθλητισμό, με λάμψη «επώνυμης» και «ανώνυμης» καθημερινότητας και με έμπνευση από το ανθρώπινο πνεύμα Παράλληλα θα προσφέρεται και χρηστική πληροφόρηση στο κοινό με την πρόβλεψη του καιρού και το εορτολόγιο της ημέρας.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ φιλοδοξεί ότι οι «Εικόνες της ημέρας» θα συντροφεύουν τους περισσότερο από ένα εκατομμύριο επιβάτες των συρμών, όχι μόνο στις διαδρομές τους στον υπόγειο αθηναϊκό «λαβύρινθο» του Μετρό αλλά και στην καθημερινότητα τους στο φως του Αττικού ουρανού, δημιουργώντας την προσμονή της επόμενης διαδρομής ευκαιρίας για μια ακόμη ματιά στα «παράθυρα στον κόσμο».
Η επίσημη έναρξη της υπηρεσίας θα γίνει σε ειδική εκδήλωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της ΣΤΑ.ΣΥ., στο σταθμό Μετρό Σύνταγμα, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι.