ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

«Σταλινισμός» σε... συνέχειες από τον Παντελή Καψή

Επανέρχεται ο Παντελής Καψής κρατώντας ανοιχτό το μέτωπο που άνοιξε με την Αυγή και την Εφημερίδα των Συντακτών. Το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ άσκησε κριτική, την Τρίτη, στις δύο εφημερίδες με ανάρτησή του στο facebook κατηγορώντας τες ότι στην πρώτη τους σελίδα δεν έχουν λέξη για τους πρόσφυγες στην Λέσβο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (δείτε ΕΔΩ) .
Στον Παντ. Καψή απάντησαν και οι δύο εφημερίδες με σχόλια, άρθρα κλπ (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ) με αποτέλεσμα αυτός να επανέλθει σήμερα Πέμπτη και να επαναλάβει τα περί... σταλινισμού  γράφοντας στο facebook τα ακόλουθα:
"Σταλινισμός
Υπάρχει μια δοκιμασμένη τεχνική να απαντάς στην κριτική χωρίς να απαντάς. Το πρώτο βήμα είναι το "κοίτα ποιος μιλάει", να επιτίθεσαι δηλαδή στο πρόσωπο όχι στην κριτική. Το δεύτερο είναι.. να απαντάς σε άλλο θέμα. Και τα δυο αξιοποίησαν η Εφημερίδα. Των Συντακτών και η Αυγή εναντίον μου επειδή επισήμανα ότι προχθές στην πρώτη τους ηλεκτρονική σελίδα δεν είχαν λέξη για τα πάθη των προσφύγων. Με άγρια προσωπική επίθεση που με αφήνει αδιάφορο. Και με αναφορές σε άλλα ρεπορτάζ ή σχόλια που δημοσίευσαν για το θέμα. Το ερώτημα που έθεσα όμως το άφησαν αναπάντητο: το θάψιμο του θέματος από την ηλεκτρονική τους έκδοση ήταν αβλεψία ή επιλογή; Στην πρώτη περίπτωση ένα συγγνώμη λάθος αρκούσε. Στην δεύτερη θα έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις. Σιγά μη το έκαναν. Ο Καψής φταίει! "