ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Υποκριτικές ευαισθησίες για τις διώξεις στον Τύπο

Ρεσιτάλ υποκριτικής ευαισθησίας από τη Φώφη Γεννηματά, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τους δημιοσιογράφους εναντίον των οποίων κινήθηκε νομικά ο Πάνος Καμμένος, ξεχνώντας προφανώς ότι ακριβώς το ίδιο έκανε εκείνη κατά του Documento.
«Η αγωγή εναντίον του Α. Πετρουλάκη είναι απόπειρα εκφοβισμού όσων θέλουν να μιλούν ελεύθερα για τις πολιτικές μιας κυβέρνησης, που θίγει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού", ανέφερε χθες σχολιάζοντας την αγωγή Καμμένου κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη, και συμπληρώνοντας ότι «οι δημοκρατικοί θεσμοί της Ελλάδας είναι ισχυροί», προσθέτοντας επίσης ότι «κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα να καταγράφει την άποψη του. Και κάθε Έλληνας πολιτικός έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη του,.. προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη, αν πιστεύει ότι θίγεται από ένα άρθρο. Ακόμα, και αυτός ο πολιτικός που έχει βασίσει όλη την πορεία του στα ψέμματα, στο διχαστικό λόγο, στο μίσος. Ακόμα και αυτός ο πολιτικός που απαξίωσε και απαξιώνει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία καθημερινά.
Η αγωγή εναντίον του Α. Πετρουλάκη είναι δείγμα της αλαζονείας του κ Καμμένου.
Είναι απόπειρα εκφοβισμού όσων θέλουν να μιλούν ελεύθερα για τις πολιτικές μιας κυβέρνησης, που θίγει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Είναι μια ακόμη απόδειξη της καθεστωτικής λογικής που απέκτησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία.
Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη
Όσον αφορά στη μήνυση Καμμένου κατά των υπευθύνων των «Παραπολιτικών», Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, οι οποίοι και παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο, δήλωσε στον Realfm 97,8: «Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει αυτόφωρο για τον Τύπο με αυτήν την αφορμή» , συμπληρώνοντας: «Έχει κάθε δικαίωμα ο υπουργός και κάθε πολιτικό πρόσωπο να υπερασπιστεί την τιμή του απέναντι σε προσπάθεια συκοφάντησης του. Και εγώ προσωπικά το προηγούμενο διάστημα χτυπήθηκα βάναυσα, αλλά από εκεί και πέρα αυτό που έγινε εχθές δείχνει έναν κατήφορο αυταρχισμού που δεν ταιριάζει στην εποχή μας και πλήττει τη Δημοκρατία μας».
Πρόκειται για την ίδια Φώφη Γεννηματά που προφανώς δεν νιώθει ότι ο «κατήφορος του αυταρχισμού» αφορά την ίδια, η οποία έκανε αγωγή στο Documento, για δημοσίευμα που αφορούσε τη λίστα Μπόργιανς, το οποίο παρέθετε στοιχεία και γεγονότα, για τα οποία δεν χωρά αμφιβολία.
Έφθασε μάλιστα ως τον Άρειο Πάγο και τον πρόεδρο της Βουλής για να «υπερασπιστεί την τιμή της», αποδεικνύοντας ότι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι πολύ βολικότερα από την αντιμετώπιση της δημοσιογραφικής αποκάλυψης…
Τότε δήλωνε: «Καταθέτω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και δεν θα αρκεστώ σε καμία δήθεν εξήγηση.
Θα ζητήσω από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σε σχέση με τους διακινητές αυτών των αβάσιμων και άθλιων σεναρίων. Ζητώ επίσης από τον Πρόεδρο της Βουλής και την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας να ζητήσουν αμέσως ενημέρωση από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, μη επιτρέποντας στην άθλια συκοφαντία να αιωρείται. Το μήνυμα ελήφθη. Μας φοβούνται, γιατί δυναμώνουμε κάθε μέρα και δεν μπορούν να οικειοποιηθούν τον χώρο της κεντροαριστεράς. Θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν. Ζητώ από όσους πιστεύουν στην εντιμότητα στην πολιτική να πάρουν θέση».
Προφανώς τότε ήταν απλώς Τετάρτη…

- από το newsroom του σάιτ documentonews.gr