ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Συνεργασία Χατζηνικολάου - Κουρτάκη

…εν όψει της καθημερινής έκδοσης της Real News

Μπορεί ο Δημήτρης Μιχαλέλης να αποχώρησε από το στρατηγείο του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την απόφαση να «παγώσει» το project της τηλεόρασης και να επέστρεψε στο Real group όπως και ο Νίκος Χατζηνικολάου – επίσης, αποδεσμεύτηκε πριν λίγο καιρό και φέρεται να συζητά πλέον με τον ANT1, ωστόσο: ο εκδότης της Real News διατηρεί ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού  και η σχέση του με τον Πειραιά θα συνεχιστεί,  με άλλους όρους, με άλλα πρόσωπα και σε άλλο επίπεδο! Πάντα όμως με έντονο το άρωμα του θρύλου!
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου φέρεται.. να έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Κουρτάκη -και μάλιστα με πολύ καλούς όρους- η καθημερινή Real News να τυπώνεται στα νέα πιεστήρια της Ελευθεροτυπίας που απέκτησε πρόσφατα ο εκδότης των Παραπολιτικών.
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο Γιάννης Κουρτάκης σε πλειστηριασμό κατάφερε να αποκτήσει τα πιεστήρια της Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ έναντι 570.000 ευρώ.
- enimerosi24.gr