ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον το ΔΟΛ


Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα εκτυπωτικά

Nέα γενική συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα οι εργαζόμενοι στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη με θέμα τις εξελίξεις και το μέλλον του Συγκροτήματος.
Έχει κληθεί, επισήμως, από τους εκπροσώπους των συντακτών, εκπρόσωπος της Διοίκησης του ΔΟΛ (πρόκειται για το μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού και νομικό σύμβουλο του Σταύρου Ψυχάρη, Νίκο Πιμπλή) προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για την υφιστάμενη και την μελλοντική κατάσταση του Οργανισμού. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις. Η πρόθεση του Σταύρου..
Ψυχάρη, όπως έγραψε το enimerosi24, είναι να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί μεταξύ άλλων από τη σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων του ΔΟΛ. Μόνο που όλο αυτό είναι χωρίς κανένα όμως πρακτικό αντίκρισμα, αφού οι λογαριασμοί παραμένουν δεσμευμένοι!
Οπως γράφει το topontiki.gr, o διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ ότι άρχισαν οι διαδικασίες πτώχευσης του ομίλου. Σύμφωνα με διευκρινίσεις που παρασχέθηκαν η ενημέρωση εκ μέρους των τραπεζών είναι προφορική και σύντομα αναμένεται η επίσημη. Συγκεκριμένα, ο Καρακούσης ανέφερε ότι η Alpha Bank και οι άλλες πιστώτριες τράπεζες έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Σταύρος Ψυχάρης θεωρείται αποχωρών μέτοχος. Σε ό,τι αφορά στα άμεσα οικονομικά του Ομίλου, μετά βίας υπάρχουν στα ταμεία χρήματα ώστε να τυπωθεί το «Βήμα της Κυριακής» αυτή την εβδομάδα, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τα «Νέα».