ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Συγχωνεύεται ο... Γαύρος με τη Freddo!

Η Freddo ένθετη στον Γαύρο ή ο Γαύρος ένθετος στην Freddo;
Σύμφωνα με αναγγελία από τον όμιλο των Παραπολιτικών που εκδίδει και τα δύο φύλλα, από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η αθλητική εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ, κυκλοφορεί μαζί με την κουτσομπολίστικη εφημερίδα Freddo, και «εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με αποκλειστικά ρεπορτάζ, καυτές αποκαλύψεις, gossip και φωτογραφίες που θα συζητούν όλοι!»
«ΓΑΥΡΟΣ και FREDDO ενώνουν δυνάμεις και κυκλοφορούν κάθε μέρα μαζί δημιουργώντας την πιο πλήρη πολυεφημερίδα για όλους τους γαύρους!» αναφέρει χαρακτηριστικά το διαφημιστικό.
Το θέμα είναι ότι και οι δύο ημερήσιες εφημερίδες έχουν χαμηλές πωλήσεις..
(η Freddo περί τις 3.500 φύλλα ενώ ο Γαύρος γύρω στα 1.500 φύλλα τη μέρα), οπότε η απόφαση για συγχώνευση μάλλον θα αυξήσει την κυκλοφορία του Γαύρου ή της Freddo - όπως θέλει το παίρνει ο καθένας. Το ζήτημα είναι ποιο φύλλο θέλει να ενισχύσει ο εκδότης, μειώνοντας φυσικά και το εργασιακό κόστος...

Ο σημερινός Γαύρος έχει αφιερώσει το μισό του πρωτοσέλιδο στο θέμα της σύλληψης του εκδότη και του διευθυντή των Παραπολιτικών.