ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο Παντελής Καψής κριτικάρει Αυγή και ΕφΣυν

Κριτική στις εφημερίδες Αυγή και Εφημερίδα των Συντακτών ασκεί το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ Παντελής Καψής με ανάρτησή του στο facebook. Ο Π. Καψής κατηγορεί τις δύο εφημερίδες ότι στην πρώτη τους σελίδα δεν έχουν λέξη για τους πρόσφυγες στην Λέσβο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα για την ΕφΣυν λέει ότι είναι κρίμα γιατί «μια συνεταιριστική προσπάθεια εκφυλίζεται σε κομματικό όργανο του χειρίστου είδους», ενώ απαντάει και στο... δίλημμα που θέτει ο ίδιος: «Πάντα είχα απορία με τι είναι χειρότερο να μπλέξεις. Με σταλινικό ή με ιεροεξεταστή. Ανεπιφύλακτα με τον πρώτο.»
Συγκεκριμένα ο Καψής γράφει στο fb:
"Μπήκα στις ηλεκτρονικές σελίδες Αυγής και Εφημερίδας των Συντακτών. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στην πρώτη τους σελίδα δεν έχουν λέξη για τους πρόσφυγες στην Λέσβο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σημειωτέον αναφορά στο πρόβλημα είχε και το cnn και τα..
περισσότερα ξένα δίκτυα, αντιθέτως Αυγη και ΕΦ. Συν έχουν το κλείσιμο ενός θερμαινόμενου χώρου του Δημου Αθήνας για τους άστεγους. Πάντα είχα απορία με τι είναι χειρότερο να μπλέξεις. Με σταλινικό ή με ιεροεξεταστή. Ανεπιφύλακτα με τον πρώτο. 
Υγ. Κρίμα για την ΕΦ. Συν μια συνεταιριστική προσπάθεια που εκφυλίζεται σε κομματικό όργανο του χειρίστου είδους."