ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Σοκ από τον θάνατο του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ

Eπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Σοκ από τον θάνατο του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλο, που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Απόλλωνος στο Νέο Ηράκλειο.
 Ο Σταματόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών παράγοντας του ΣΕΓΑΣ, όντας μάλιστα και εκπρόσωπος του στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων, της Κεντρικής Επιτροπής Κριτών, αλλά και της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, ενώ..
 βρισκόταν και στην κεφαλή της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Αθήνας.
Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν έβγαλε ο ΣΕΓΑΣ:
«Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι τεχνικοί και οι εργαζόμενοι στον ΣΕΓΑΣ εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Γιάννη Σταματόπουλου.
Ο Γιάννης Σταματόπουλος αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό στίβο, πάντα κοντά στις αθλήτριες και τους αθλητές είχε την ευθύνη των εθνικών μας ομάδων και με την καλοσύνη του, την ευγένεια και τις σωστές αποφάσεις του είχε καθοριστική συμβολή στις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού στίβου, όλα τα προηγούμενα χρόνια.  Η οικογένεια του στίβου αποχαιρετά σήμερα έναν καλό φίλο, έναν ακούραστο εργάτη, αλλά πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο». 
Ανακοίνωση για τον θάνατο του Σταματόπουλου εξεδωσε και η Ελλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:
«O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και τα μέλη της Ολομέλειας εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για την απώλεια του Γιάννη Σταματόπουλου που εκπροσωπούσε τον ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ. Ο αγαπητός σε όλους Γιάννης Σταματόπουλος με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα εκπλήρωνε στο ακέραιο τα καθήκοντα του και η συνεισφορά του στο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν ανεκτίμητη».