ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Σκάει «βόμβα» με Χατζηνικολάου

** ΠOIΟΣ δημοσιογράφος πρότεινε τον εαυτό του στον καναλάρχη για σπουδαία θέση στον όμιλο; Λίγο προτού ξεφουσκώσει σαν τρύπιο μπαλόνι από την οργίλη αντίδραση του εργοδότη του, απειλούσε πως θα προσφέρει αλλού τις πολύτιμες υπηρεσίες του...

** ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ιδιοκτήτες του ΟΠΑΠ συνεχίζουν τις επαφές με τον Δημήτρη Κοντομηνά ώστε να υλοποιηθεί η καταρχήν συμφωνία τους για την εξαγορά του μειοψηφικού πακέτου του Alpha. Η τελική υπογραφή των συμβολαίων αναμένται μέσα στους πρώτους μήνες του 2017. Μάλιστα αρκετοί αστέρες της εγχώριας τηλεοπτικής δημοσιογραφίας αναμένουν με ενδιαφέρον την ολοκλήρωση της συμφωνίας, προκειμένου να αναζητήσουν την επόμενη στέγη τους.

** ΑΣΦΑΛΩΣ και μιλάει και με τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου - με πολλούς μιλάει αλλά..
αυτό δεν σημαίνει πως θα ενταχθεί και στο δυναμικό τους. Αλλού στοχεύει ο Νίκος, αλλού κοιτάει κι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή , όπου νάναι σκάει η βόμβα.

** ΜΕ ΚΑΤΙ τέτοιες ειδήσεις μελαγχολούν οι δικοί μας τηλεαστέρες που βλέπουν τους τραπεζικους τους λογαριασμούς να μειώνονται. Η αμερικανίδα δημοσιογράφος Μέτζιν Κέλι μετακινείται από το Fox New στο NBC, όπου θα παρουσιάζει ένα καθημερινό ειδησεογραφκό πρόγραμμα και ενα κυριακάτικο μαγκαζίνο, με την οικογένεια Μέρντοχ να της δίνει περισσότερα από 20 εκατ. δολάρια για έναν χρόνο.

- πηγή: media / docville