ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Παρουσιαστής ειδήσεων ο Χατζηνικολάου στον ANT1

Τι αποκαλύπτει η Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της «Μέχρι κεραίας» στο newpost - Τι θα γίνει με την Χούκλη

@Στην τηλεόραση αυτή την εποχή γίνεται του χιονιά. Να σκεφτείτε ότι αποκλείονται ολόκληρες περιοχές από ειδήσεις και το χιόνι διοχετεύεται καθαρό και αμόλυντο προς ημέτερους προορισμούς. Δεν κωλώνουν τα εκχιονιστικά, μάστορα….

@Ας ξεκινήσουμε περιοχή – περιοχή! Στο Μαρούσι ας πούμε χιονίζει ακατάπαυστα.  Και για μερικούς ενσκήπτει και παγετός….ενώ από τα μεγάφωνα παίζεται το άσμα, « εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, εσύ ήσουν χιονάνθρωπος» …..

@Αύριο λοιπόν, όπως ακούμε, ανακοινώνεται και επίσημα η έλευση στο μαγαζί του..
Νίκου Χατζηνικολάου. Ως τι ανακοινώνεται? Ως σχολιαστής? Ως παρουσιαστής? Ως … τα πήρες όλα?

@Και οι απορίες η τα ερωτηματικά πως απαντώνται? Εδώ κάνουμε τον μάγο Χουντίνι γιατί δεν μας κάνουν τη χάρη να απαντήσουν στα τηλέφωνα, οι των ειδήσεων. Μόνο δελτία τύπου για το 2night show ξέρουν να στέλνουν!

@Βασικά και αυτό ρωτάμε και εμείς. Τι θα γίνει με το 2night show των ειδήσεων….

@Λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων του καναλιού. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει η Μαρία Χούκλη, πιστεύω ότι ( για δεύτερη φορά ) θα πει αυτό που η γενναία ψυχή της, της υπαγορεύει. Η Μαρία είναι κυρία δεν είναι τρικολόρε….

@Πάντως αυτό που είναι σίγουρο γιατί έχει χτιστεί ολόκληρη ζώνη και μάλιστα ιδιαίτερα κερδοφόρα είναι πως οι ειδήσεις θα παραμείνουν στις 7μμ και όχι στις 8μμ γιατί έτσι θέλει ο ΑΝΤ1….

@Όλο το νέο φρου- φρου των ειδήσεων θα παρουσιαστεί με ταρατατζούμ, νέα σκηνικά, εφέ και καραμούζες προς το τέλος του Γενάρη….

@Πάντως οι συνάδελφοι στη REAL δεν γνωρίζουν κάτι για την έκδοση του καθημερινού φύλλου και αν θα γίνουν ζογκλέρ σε όλα τα φύλλα. Όχι ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που θα το κάνουν τρέχοντας. Αλλοίμονο….

@Προς το παρόν ετοιμάζονται να υποδεχτούν ξανά τον Δημήτρη Μιχαλέλη τον άνθρωπο των επικίνδυνων αποστολών και των μεταφορών «καλών» ειδήσεων…..

@Στον ΣΚΑΙ έχουν πολλές φορές συζητήσει το ενδεχόμενο να πάνε το δελτίο στις 8μμ. Αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Τώρα προς το παρόν βάζουν ως lead in ένα ανακαινισμένο παλιό τηλεπαιχνίδι  το ‘Kάνε παζάρι΄ να πάρεις πλούσια δώρα…..

@Βασικά κάνε παζάρι να πάρεις καμιά μονάδα από το δελτίο του STAR, πρέπει να λέγεται και έτσι όπως το έχουν φτιάξει ελπίζουν να τα καταφέρουν…

@Στο STAR  τώρα που δεν σκιάζονται ετοιμάζουν και ένα σήριαλ που το γράφει η Άννα Χατζησοφιά και διάφορα άλλα μικρά καλλωπιστικά είδη. Σε λίγο θα σκάσει και η Κατια Μακρή με εκπομπή….