ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Με διευθυντή... έκπληξη η νέα εφημερίδα του Κουρτάκη

Ημερήσιο φύλλο μέσα στον Φεβρουάριο από τον όμιλο των Παραπολιτικών

Xωρίς τέλος οι εκδοτικές αναζητήσεις και οι δημοσιογραφικοί πειραματισμoί για τον Γιάννη Κουρτάκη. Μετά τη «συγχώνευση» της ημερήσιας εφημερίδας Freddo με τον «Γαύρο», στα σχέδια του κρητικού δημοσιογράφου - εκδότη περιλαμβάνεται πλέον και η έκδοση μιας ημερήσιας εφημερίδας με το όνομα «Ελευθερία (του Τύπου)» και με διευθυντή... έκπληξη!
Το προανήγγειλε εξ άλλου ο ίδιος στο facebook με αφορμή τη δικαστική του περιπέτεια με τον Πάνο Καμμένο.
Ο Γιάννης Κουρτάκης εγραψε συγκεκριμένα στο fb: "Όταν πριν από 14 μήνες κατοχύρωνα τον τίτλο «Ελευθερία του Τύπου» δεν πίστευα ότι θα έρθει κάποια στιγμή ένα καθεστώς, το καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου να συλλάβει εκδότη και διευθυντή εφημερίδας εν ώρα εργασίας. Μέσα στον..
επόμενο μήνα η «Ελευθερία του Τύπου» θα κυκλοφορήσει ως ημερήσια
".
Ο εκδότης επανήλθε στο θέμα το Σαββατοκύριακο μέσα από τη στήλη του Πολιτικός Καφές, όπου έγραψε: "Ένα φρέσκο, μοντέρνο ημερήσιο φύλλο ετοιμάζει η ομάδα των "Παραπολιτικών". Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η νέα έκδοση να βρίσκεται στα περίπτερα μέσα στον επόμενο μήνα. Πρόκειται για ένα απενοχοποιημένο, κεντροδεξιό φύλλο, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ουσιαστική ενημέρωση των αναγνωστών. Εκτός από τον τίτλο και τη δομή που θα έχει η νέα εφημερίδα, έκπληξη (και συνάμα εγγύηση) αποτελεί το πρόσωπο που θα αναλάβει τη διεύθυνσή της..."