ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Από τις 30 Ιανουαρίου ο Χατζηνικολάου στο δελτίο του ΑΝΤ1

- Με Μητσοτάκη και ΕΡΤ συζητάει η Χούκλη
- Δύσκολες οι ισορροπίες με Μιχελάκη και Λιαρέλλη
- Και επίσημα η ανακοίνωση από το κανάλι 

Με μια λιτή ανακοίνωση το γραφείο τύπου του Αnt1 ανακοίνωσε και επίσημα ότι παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, στη θέση της Μαρίας Χούκλη, αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος αναλαμβάνει την παρουσίαση του δελτίου από τις 30 Ιανουαρίου.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017»
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι διαρροές ότι η Μαρία Χούκλη που αποχωρεί έντονα δυσαρεστημένη..
από τον ΑΝΤ1, συζητάει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (το έγραψαν πρώτα οι typologies EΔΩ) για μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος της ΝΔ. Το newpost από την πλευρά του γράφει ότι η μαρία Χούκλη συζητά με παράγοντα του Μεγάρου Μαξίμου, για να κατευθυνθεί προς την ΕΡΤ.

Ας δούμε όμως τι γράφει το enimerosi24 για την συνεργασία Χατζηνικολάου - ΑΝΤ1:
(...)Για πρώτη φορά λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεργαστεί με έναν τηλεοπτικό σταθμό με την ιδιοκτησία του οποίου οι σχέσεις του είναι φιλικές, αλλά δεν έχουν το βάθος των προηγούμενων. Αντίστοιχες όμως είναι οι σχέσεις του και με τη διοίκηση του καναλιού, εξαιρώντας τον Τζόνι Καλημέρη, δηλαδή με τον Στρατή Λιαρέλλη και τον Γιάννη Μιχελάκη. Βεβαίως στο παρελθόν έχουν συνυπάρξει σε άλλα «μαγαζιά»… όπως για παράδειγμα στο MEGA, με τον Γιάννη Μιχελάκη.
Συμπερασματικά αυτό το χαρακτηριστικό που παρατηρείται για πρώτη φορά στη συνεργασία του δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1, δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρνητικό, ούτε αναφέρεται ως τέτοιο… αντίθετα, πολλές φορές αποτελεί συστατικό στοιχείο επιτυχίας!
Αρκεί να βρεθούν οι ισορροπίες και τα πατήματα… Διότι στο ίδιο πλαίσιο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 δεν θα συνοδεύεται από στενούς του συνεργάτες… μοιραία λοιπόν θα πρέπει να συνεργαστεί και να εμπιστευτεί στο δύσκολο έργο της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων τον Γιάννη Μιχελάκη… με τον οποίο στο παρελθόν (σε ρόλο πολιτικού τότε ο Μιχελάκης), είχαν κάποια στιγμή καβγαδίσει...
Τέλος, αντίστοιχα και με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είχε ποτέ στενές φιλικές σχέσεις… πρόκειται για δύο επαγγελματίες με διαφορετικές δημοσιογραφικές καταβολές και διαφορετική κουλτούρα ζωής… Σε αυτή τη φάση όμως, όλες οι πλευρές είναι υποχρεωμένες να αναζητήσουν αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν… άλλωστε είναι προϋπόθεση για να πετύχει το εγχείρημα που έχουν αναλάβει!