ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Καλημέρα Κουρτάκη από τη ΓΑΔΑ

Aντιγράφουμε από το facebook του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη σχετικά με τη χθεσινή σύλληψή του:
"Μια όμορφη μα πάνω απ όλα Δημοκρατική καλημέρα από την ΓΑΔΑ.
Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφοριας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε.
Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το "εγκληματικό αδίκημα" της συκοφαντικής δυσφήμησης,..
επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση απο τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.
Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Ειναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει..."