ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Κούλογλου: Προσπάθεια συγκάλυψης του Novartis-gate

«Η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis που ξεκινά από την περίοδο του 2000-2014, δηλαδή την περίοδο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δείχνει πως έχουμε προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου και έχει αποσιωπηθεί από τις εφημερίδες που είναι προσκείμενες στην ΝΔ, ενώ σε άλλες είναι πρώτη είδηση». Aυτό τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο και στον Κ. Σαββόπουλο.
«Νομίζω ότι όπως όλα δείχνουν το ελληνικό δημόσιο έχει ζημιωθεί περισσότερο με το σκάνδαλο Novartis από το σκάνδαλο Siemens καθαρά από την πλευρά του σκανδάλου και των επιπτώσεων του στο χώρο της υγείας έχουμε ένα σκάνδαλο που έχει ζημιώσει με εκατοντάδες εκατομμύρια το σύστημα Yγείας, έχουμε 4.500 γιατρούς που δωροδοκούνταν από..
την εταιρεία για να γράφουν τα φάρμακα της και φαίνεται ότι αυτό γινότανε με την ανοχή των υπουργείων υγείας και ανάπτυξης» επισήμανε ο Κούλογλου επισημαίνοντας ότι στην «Καθημερινή» για να τηρηθούν τα προσχήματα υπήρχε ένα άρθρο, όπου βέβαια δεν αναφέρεται καθόλου στο πολιτικό σκάνδαλο τη στιγμή που μέσα στη βδομάδα αναμένεται να καταθέσει ένας πρώην υπουργός για την υπόθεση μάλλον από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.