ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο αργός θάνατος ενός ραδιοφώνου (και του ΔΟΛ συνολικά)

Στο τέλος θα μείνουν μόνο Πάγκαλος - Ψαριανός στο Βήμα FM
 
Κάποιοι έφυγαν νωρίς-νωρίς από το Βήμα 99.5 όπως ο Βασίλης Χιώτης. Άλλοι πιο μετά όπως ο Σωτήρης Ξενάκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Βασίλης Αδαμόπουλος αλλά και αργότερα ο Καμπουράκης (όχι πως αυτός ήταν Βήμα FM, αλλά τέλος πάντων).
Ακολούθησαν και οι Πετρόπουλος - Κακούσης. Εκ των πραγμάτων το ραδιόφωνο αποδυναμώνεται. Ο Πάγκαλος πάντως παραμένει σταθερός κάθε Τρίτη να αποδυναμώνει με την παρουσία του ακόμα περισσότερο το σταθμό.
Κι έρχονται κι άλλες επισχέσεις εργασίας. Χθες αποχώρησε και ο Μιχάλης Γελασάκης που μαζί με τον Γιώργο Σκίντσα έφτιαχναν τις playlist. Ο Μιχάλης ήταν παρών τα τελευταία 4 χρόνια καθημερινά.. στον αέρα να βάζει τραγούδια στις πρωινές πολιτικές εκπομπές. «Το να αποχωρείς από τον ΔΟΛ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ακόμα και όταν σου οφείλονται πάνω από 5 μήνες δεδουλευμένα με άγνωστο το πότε θα ξαναπληρωθείς. Είναι ο ιστορικότερος δημοσιογραφικός οργανισμός της χώρας. Δυστυχώς όμως, αυτοί που έπρεπε, δεν τον διαχειρίστηκαν συνεπείς στο βάρος της ιστορίας του, λέγοντας ακόμη και ψέματα σε γραπτές ανακοινώσεις για πληρωμή των οφειλών σε οποιαδήποτε περίπτωση...» έγραψε ο Μιχάλης στο facebook.
Κάποιοι φεύγουν, κάποιοι επιμένουν να παραμένουν πίσω και να δουλεύουν απλήρωτοι. Σε αυτούς αναφέρεται με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ. «Η ΓΣ των εργαζομένων στον ΔΟΛ που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή διευθυντικών στελεχών, οδήγησε σε απόφαση που δεν εξυπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων (δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών) της υπό πτώχευση εταιρείας. Η απόφαση ορισμού επιτροπής "διαχείρισης της κρίσης" που θα συμπεριλαμβάνει και διευθυντικά στελέχη - τα οποία, από τη θέση τους, επί χρόνια υπηρέτησαν πιστά τα συμφέροντα του εκδότη, ακόμα και όταν αυτά στρέφονταν ανοιχτά εναντίον των εργαζομένων (απολύσεις, μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων, καθυστερήσεις στις πληρωμές) - με σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας του Οργανισμού, σε καμιά περίπτωση δεν θα οδηγήσει σε λύση προς όφελος των εργαζομένων».
Αυτά τα διευθυντικά στελέχη έκαναν μεγάλο κακό στο ΔΟΛ και την εικόνα του προς τα έξω.

- από το e-tetradio