ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Γιατί θύμωσε ο Λευτέρης με τον Alpha

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος φάνηκε από ένα σχόλιό του θυμωμένος με τον Alpha και με τους συντελεστές τής εκπομπής «Στην Υγειά μας». Δίκαιος θυμός (πείτε τον πίκρα, δυσαρέσκεια, άμυνα – όπως θέλετε) αν τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα νόμιζε. Αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε ο Harddog για να βρει την πραγματική διάσταση στο θέμα, ο θυμός του ήταν λάθος γιατί λάθος κατάλαβε.
Τι ακριβώς έγινε; Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έκανε με ανάρτησή του στο facebook σχόλιο για τον Alpha, και για το «Στην Υγειά μας», στο οποίο πολλές φορές έχει φιλοξενηθεί από τον συνεπώνυμό του, τον Σπύρο. Με το σχόλιό του διαμαρτυρήθηκε επειδή στις κάρτες τής εκπομπής με τους συντελεστές των τραγουδιών δεν αναφέρεται το όνομά του όταν πρόκειται.. για δικές του δουλειές. Και αφήνει αιχμές ότι το θέμα είναι σχετικό με την πληρωμή  των πνευματικών δικαιωμάτων. Γράφει ο δημοσιογράφος και κορυφαίος στιχουργός (το κείμενο όπως ακριβώς ανέβηκε στο fb):

«Μα τι κάνει ο ALFA βάζει τραγούδια μου στην ΥΓΕΙΆ μας και δεν γράφει όπως έκανε παλιά , οτι είναι δικά μου ?Γιατί ? Επειδή οι δημιουργοί δεν πρόκειται να πάρουν φράγκο ? Αν είναι έτσι θα τ' αποσύρω . Και για εσάς παιδιά , που κάνετε αυτό το επάγγελμα που εκτός από κατάθεση ψυχής , ως τώρα ήταν αυτονόητο πως ο δημιουργός πρέπει και να τρώει , το ίδιο συμβουλεύω ...... Καλή χρονιά !» 
Ο Harddog απευθύνθηκε στην παραγωγό της εκπομπής, στην κυρία Βίκυ Λάσκαρη, για να ακουστεί και η άλλη πλευρά.
Τα συμπεράσματα από το ρεπορτάζ διαβάστε τα στο harddog-sport ΕΔΩ