ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Είκοσι δημοσιογράφοι πλαισιώνουν την επιτελική ομάδα της Ηuffington Post Greece

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Ηuffington Post Greece, η 24ΜEDIA, media partner της ελληνικής έκδοσης, ανακοίνωσε -και επίσημα- τους επικεφαλής του δημοσιογραφικού της τμήματος.
- Η Σοφία Παπαϊωάννου αναλαμβάνει καθήκοντα Εditorial Director της Huffington Post Greece . Δημοσιογράφος με ξεχωριστή διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, η Σοφία Παπαϊωάννου αυτή την περίοδο παρουσιάζει στην τηλεόραση του ALPHA την εβδομαδιαία εκπομπή «360 μοίρες». Η Σοφία Παπαϊωάννου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη δημοσιογραφία στο NYU, υπήρξε για 13 χρόνια αρχισυντάκτρια και συμπαρουσιάστρια δημοφιλών εκπομπών ερευνητικής δημοσιογραφίας. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κρυμμένο στο Αιγαίο», που εκδόθηκε το 2011. 
- Ο Νίκος Άγουρος, με θητεία στη Διεύθυνση Σύνταξης του μηνιαίου περιοδικού  VIMAMEN αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Σύνταξης.
- Ο Παύλος Τσίμας καταξιωμένος δημοσιογράφος με 35ετή πορεία στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα αναλαμβάνει Σύμβουλος Έκδοσης.
 Η επιτελική αυτή ομάδα, δίνοντας έμφαση στη δημοσιογραφική έρευνα, θα πλαισιώνεται από..
μια αρχικά 20μελή δημοσιογραφική ομάδα που θα παράγει ειδησεογραφικό περιεχόμενο σε ποικίλες μορφές (ρεπορτάζ, βίντεο, ακουστικά αρχεία, κείμενα γνώμης, blogs κ.α.), σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν καταστήσει διεθνώς την Huffington Post σημείο αναφοράς στη ψηφιακή ενημέρωση και επικοινωνία.. Ανάμεσα στην 20μελή ομάδα συμπεριλαμβάνονται ο Φώτης Νάκος (στέλεχος στο news247), ο Γιάννης Πιτταράς (είχε φύγει από τον Alpha τον Σεπτέμβριο), η Δέσποινα Τριβόλη, η Κατερίνα Πρίφτη, κ.α..
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της 24MEDIA και εκ των μετόχων της Huffington Post Greece Δημήτρης Μάρης δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα που συστάθηκε για την στελέχωση της Huffington Post Greece έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό και γνώρισμα που καταδεικνύει και τον στόχο μας. Έμφαση στην ερευνητική δημοσιογραφία και στη δημιουργία ποιοτικού και ενδιαφέροντος πρωτογενούς περιεχομένου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το καινοτόμο μοντέλο της Huffington Post θα πετύχει και στην Ελλάδα και ανυπομονούμε για την έναρξη λειτουργίας της σε λίγες ημέρες».