ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ο πόλεμος Μπόμπολα - Ψυχάρη για ΟΠΑΠ και στοίχημα...

...και το κάλεσμα του Νίκου Φελέκη για τη δημιουργία Greece Leaks

Με αφορμή τον πόλεμο Μπόμπολα - Ψυχάρη για τον ΟΠΑΠ και τις εταιρείες στοιχημάτων, ο Νίκος Φελέκης με άρθρο του στο matrix24, προχωρά σε κάλεσμα προς άλλα Μέσα, ηλεκτρονικά και έντυπα, προκειμένου να σχηματιστεί ένας φορέας, όπως αυτός του Luxembourg Leaks, που θα αρχίσει να ψάχνει κι άλλα "βρώμικα" θέματα που πληγώνουν την Ελλάδα.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του «θα ήταν καλό να σχηματιστεί Greece Leaks. Μια τέτοια προσπάθεια ενδεχομένως να γίνει και η μαγιά για να ξαναβρεί η ελληνική δημοσιογραφία τη χαμένη της τιμή».
Ακολουθεί η πρόταση του Νίκου Φελέκη για τη δημιουργία του Greece Leaks, οπως περιγράφεται στο υστερόγραφό του:
«Εμείς στο matrix24, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε, θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στην έρευνα. Καλούμε κι άλλα Μέσα, ηλεκτρονικά και έντυπα, να το κάνουν. Θα μπορούσαμε και να συντονιστούμε. Θα ήταν καλό να σχηματιστεί ένας φορέας, όπως αυτός του Luxembourg Leaks, που θα αρχίσει να ψάχνει αυτό και άλλα "βρώμικα" θέματα που πληγώνουν την Ελλάδα. Ένα Greece Leaks. Μια τέτοια προσπάθεια ενδεχομένως να γίνει και η μαγιά για να ξαναβρεί η ελληνική δημοσιογραφία τη χαμένη της τιμή και το ζυμωτήριο για να φτιαχτούν νέες εκδοτικές προσπάθειες που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς ισχυρούς ομίλους που, λόγω κρίσης και διαπλοκής, είναι διασωληνωμένοι στην εντατική. Έχω δε τη γνώμη πως όχι μόνον οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι υγιείς επιχειρηματίες πρέπει να επενδύσουν σε μια τέτοια προοπτική. Η κρίση είναι και ευκαιρία. Όχι μόνον γιατί οι μεταμορφισμοί είναι αντιπαραγωγικοί, αλλά επειδή κάτι πραγματικά νέο, αυθεντικό και καινοτόμο μπορεί να αποβεί επωφελές για όλους...»