ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Σαμπάνιες άνοιξαν Χατζηνικολάου και Κουρτάκης αλλά...

...αγωνιούν για το που θα «κάτσουν» Αγορά και Επένδυση 
- Δείτε τους επίσημους πίνακες με τις κυκλοφορίες

Εντυπωσιακή ήταν η κυκλοφοριακή άνοδος για την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτικά» που το περασμένο Σάββατο πούλησε 43.560 φύλλα (11.710 περισσότερα απο την προηγούμενη εβδομάδα). Η προσφορά με την εξαιρετική σειρά «Ελληνική Μυθολογία» του Κακριδή, εκτόξευσε την κυκλοφορία της εφημερίδας του Γιάννη Κουρτάκη, που πούλησε 11.710 περισσότερα φύλλα απο την προηγούμενη εβδομάδα (άνοδος 37%).
Ο ανταγωνισμός στην αγορά του Σαββατοκύριακου έχει φουντώσει με την κυκλοφορία των δύο νέων εφημερίδων, δηλαδή την «Επένδυση» του ομίλου Κουρτάκη και την «Αγορά» του Real Group του Χατζηνικολάου.
Παραδόξως πώς και τα δύο φύλλα πήγαν καλά κυκλοφοριακά με το πρώτο φύλλο της «Αγοράς» του Νίκου Χατζηνικολάου να πουλάει.. 34.510 φύλλα. Η «Επένδυση» του Κουρτάκη στο πρώτο φύλλο είχε σημειώσει σχετικά χαμηλή κυκλοφορία με πωλήσεις 15.130 φύλλων, ανέβηκε όμως στο δεύτερο τεύχος – πράγμα ασυνήθιστο-  πουλώντας 21.950 φύλλα.
Δικαίως λοιπόν και οι δύο δικαιούνται να πανηγυρίζουν, περιμένοντας όμως εναγωνίως τις κυκλοφοριακές επιδόσεις των εφημερίδων αυτό το Σαββάτο αλλά και τις επόμενες εβδομάδες, δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο κάθονται στα καρφιά  αναμένοντας το «που θα κάτσουν οι πωλήσεις»...
Δείτε και τον πίνακα με τις επίσημες πωλήσεις όπως τις καταγράφει το πρακτορείο Ευρώπη: