ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Σε πανικό η Πόπη Τσαπανίδου

Από το κακό στο χειρότερο τα νούμερα τηλεθέασης - Τελεσίγραφο από το STAR

Ο ερχομός του Μάρκου Σεφερλή πριν από ένα μήνα είχε καταβαραθρώσει τις δύο ενημερωτικές εκπομπές που παίζουν την ίδια ώρα με τα δύο πρωινά της τηλεόρασης.
Το «LiveU» και το «ΣΚΑΪ Τώρα» είχαν χάσει πολύ σε τηλεθέαση, αλλά θεωρούνταν σίγουρο ότι θα ξαναβρούν τα πατήματα τους. Κι αν η Άννα Μπουσδούκου κρατάει ψηλά την σημαία, η Πόπη Τσαπανίδου βλέπει το πράγμα να μην τσουλάει.
Το STAR στα μέσα Οκτωβρίου είχε δώσει τελεσίγραφο στην Πόπη Τσαπανίδου μέχρι τα Χριστούγεννα να ανακάμψει και να επιστρέψει στα επίπεδα του 10-12% στο γενικό και 14% στο δυναμικό. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε παρά ελάχιστες φορές και μάλιστα τον τελευταίο καιρό.. πάει όλο και χειρότερα. Ως προς το γενικό υπάρχουν μέρες που μπορεί να πάει στο 12, αλλά μπορεί να πάει και στο 7,8% όπως χθες.
Η μεγάλη ζημιά όμως έρχεται στο δυναμικό, όπου ο στόχος είναι πολύ μακρινός. Αυτή την εβδομάδα το ποσοστό στο 15-44 κινείται γύρω από το 8%, με τα χθεσινά νούμερα όμως να έχουν προβληματίσει έντονα την τηλεπαρουσιάστρια. Το 2,7% δεν είναι ούτε για απλό προβληματισμό και είναι δεδομένο πως κανείς δεν βλέπει με καλό μάτι αυτό το αποτέλεσμα, ιδίως όταν βλέπουν ότι η Άννα Μπουσδούκου είναι καθημερινά στο 10% και στις δύο κατηγορίες κοινού. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τις σκέψεις των ιθυνόντων, αλλά υπενθυμίζουμε το τελεσίγραφο που έχει δοθεί και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί από τη νέα χρονιά.
-πηγή: toratora