ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μειώσεις μισθών στο σάιτ της Ελλης Στάη

** ΕΡΧΕΤΑΙ η Huffington Post Greece και αντί να φουντώνει ο ανταγωνισμός και να πέφτει και κάνα φράγκο στην ιντερνετική πιάτσα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Μαθαίνουμε ότι στο σάιτ της Ελλης Στάη έγιναν μειώσεις μισθών (και βαρδιών).

** ΤΗΝ ΙΔΙΑ ώρα η πρόεδρος και διευθύντρια σύνταξης της Huffington Post Αριάννα Χάφινγκτον και η 24MEDIA προσκαλούν τους zoornalistas (και πολλούς άλλους φανταζόμαστε) να συμμετάσχουν σε Ανοιχτή  Συζήτηση με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Huffington Post Greece. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/11/2014 στις 12.15 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

** ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, αν μη τι άλλο: Αυτό το Σάββατο η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δίνει - εκτός..
όλων των άλλων- στους αναγνώστες (για τις εκδόσεις των 3,5 ευρώ και των 2 ευρώ) εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 ευρώ για τα καθαριστήρια stegno. Η προσφορά ισχύει για όλες τις συναλλαγές, σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

** ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ και συγκεκριμένα στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου του ALPHA, Δημήτρη Φουρλεμάδη, βρέθηκε προ ημερών ο Κώστας Κιμπουρόπουλος,  στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου. Ο σκοπός της εκεί παρουσίας του, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, συνδέεται με το μέλλον της «Sportday». Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Κοντομηνά έθεσε ευθέως το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης της επιχείρησης και αναμένει απάντηση από το Φάληρο.

** ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ της εμπορικής πολιτικής της προχώρησε εσχάτως η εκτυπωτική μονάδα των Μπόμπολα-Ψυχάρη. Οι άνθρωποι της «Ιριδας» έχουν βγει στην αγορά, επιδιώκοντας να προσελκύσουν τους μεγάλους παίκτες του χώρου. Ταυτόχρονα, τυπώνουν και αρκετά έντυπα της επαρχίας. Στην «Ιριδα» βρέθηκε προσφάτως, όπως γράφει το Secret, και ο Γιώργος Τράγκας προκειμένου λέει να «κλείσει» χρόνους για την εφημερίδα που ετοιμάζει.

** ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ στη «Διαύγεια» η Ανοικτή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
για την πλήρωση των θέσεων των επτά μελών του Εποπτικού Συμβουλίου της
ΝΕΡΙΤ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00. Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής της αίτησης, τα προσόντα που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, καθώς και το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, διατίθενται στη διεύθυνση http://bit.ly/1GTaIh9.