ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τι πούλησε η «Αγορά» του Χατζηνικολάου

Ποιοι διευθύνουν και ποιοι (υπο)γράφουν στη νέα σαββατιάτικη εφημερίδα

Πολύ (ραδιοφωνική) διαφήμιση για το τίποτα. Η νέα εφημερίδα «με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου» απ΄ ότι είδαμε δεν έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στην οικονομικο-πολιτική ενημέρωση των αναγνωστών του Σαββατοκύριακου. Με 48 σελίδες και τους γνωστούς αρθρογράφους που έχουμε αναφέρει ξανά (το άρθρο του Ν. Παπανδρέου ούτε το κοιτάξαμε) η σομόν «Αγορά» δεν έκανε τελικά τη διαφορά, ενώ το πρώτο της θέμα «έπαιζε» απο το πρωί του Σαββάτου και σε άλλα Μέσα (ήταν βασικό θέμα στην Καθημερινή).
Το θετικό είναι ότι σύμφωνα με τα πρώτα γκάλοπ σε κεντρικά σημεία διανομής Τύπου, η «Αγορά» από πλευράς πωλήσεων..
πήγε καλά και το επιτελείο της εμφανίζεται προς το παρόν ευχαριστημένο καθώς εμφανίζεται να ξεπούλησε...
Στην εφημερίδα εκδότης - διευθυντής εμφανίζεται (και στο πρωτοσέλιδο) ο Νίκος Χατζηνικολάου με διευθυντή έκδοσης τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Διευθυντής σύνταξης είναι ο Κωνσταντίνος Ρομποτής και αρχισυντάκτες ο Γιάννης Τριάντης (πολιτικό) και ο Ομηρος Εμμανουηλίδης (οικονομικό).
 Στη δεύτερη σελίδα δεσπόζει εκτός από το άρθρο του Χατζηνικολάου και το σκίτσο του ΚΥΡ. Από άλλες υπογραφές διακρίναμε αυτές του Βαγγέλη Γιακουμή, του Σωτήρη Σταθόπουλου, της έμπειρης «εργατικής» συντάκτριας Σίσσυς Σταυροπιερράκου, του Βασίλη Χήτου, του Μάνου Νιφλή, του Μιχάλη Ψύλλου, του Ακη Κοσσώνα, της Φαίης Χρυσοχόου κλπ.
Στο αθλητικό ένθετο pamesports υπογράφουν οι Χρήστος Μεγγλίδης, Αρις Νικολάκης (φίλος του Κ. Καραμανλή), Σταμάτης Γαρρής, Μανώλης Καραμολέγκος (bet), Αγγελος Μενδρινός κ.α.
 Στο καλλιτεχνικό κομμάτι (Αγορά / weekend) γράφουν η Κορύνα Μανταγαρη, η Μαριέττα Φρυδά, η Βάνα Στέλλου κι ο Οδυσσέας Μητσόπουλος.
Ενδιαφέρουσα η σελίδα που υπογράφει ο media player.

ΥΓ Είμαστε περίεργοι να δουμε τι πωλήσεις είχε το πρώτο αλλά κυρίως το δεύτερο φύλλο της νέας εφημερίδας του Κουρτάκη που αυτό το Σάββατο είχε απέναντί του τον ανταγωνισμό της «Αγοράς» του Χατζηνικολάου. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι το πρώτο φύλλο πούλησε γύρω στις 15.000 ενώ για το δεύτερο ακούστηκε ότι πούλησε περισσότερα!