ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τι πούλησε η «Επένδυση» του Κουρτάκη

Ικανοποίηση επικρατεί στο επιτελείο της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας «Επένδυση». Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των πρακτορείων διανομής Τύπου το πρώτο φύλλο πούλησε 15.130 φύλλα - κυκλοφορία που θεωρείται ικανοποιητική βάσει των συνθηκών. Αυτό όμως που κυρίως ανέβασε το ηθικό στην Ιάσονος είναι το «γκάλοπ» για τις πωλήσεις του δευτερου φύλλου, που σχεδόν πάντα είναι αρκετά χαμηλότερες  από αυτές του πρώτου. Σύμφωνα λοιπόν με τα ανεπίσημα στοιχεία η κυκλοφορία της «Επένδυσης» του ομίλου Κουρτάκη κυμάνθηκε περί τις 20.000 φύλλα (τα... ομόσταβλα «Παραπολιτικά» πουλάνε περί τις 25 με 30.000 φύλλα - η προσφορά με την «Ελληνική Μυθολογία» του Κακριδή αναμένεται να ανεβάσει τον μέσο όρο της κυκλοφορίας).
Τώρα αναμένονται τα επίσημα στοιχεία με την κυκλοφορία της «Αγοράς» του Νίκου Χατζηνικολάου που έκανε «ντεμπούτο» στα περίπτερα το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με.. τις πρώτες ενδείξεις πήγε καλά αφού εξαντλήθηκε στα κεντρικά σημεία διανομής Τύπου. Το θέμα τώρα είναι που θα «κάτσουν» και τα δύο νεα έντυπα από πλευράς κυκλοφορίας και αν θα μπουν καινούργιοι αναγνώστες στην αγορά του Σαββατοκύριακου.
*Στον πίνακα οι επίσημες κυκλοφορίες των εβδομαδιαίων φύλλων, πανελλαδικά, την εβδομάδα 27/10 με 02/11 (κάντε κλικ για μεγέθυνση)