ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ρε συ, η Κοσιώνη είναι αυτή;

Μπράβο στην Σία Κοσιώνη, που τόλμησε να τσαλακώσει την εικόνα της, να αφήσει το μακιγιάζ και τη λάμψη των στούντιο του Φαλήρου και να τρέξει στον σημερινό Μαραθώνιο (κάποιοι τον αποκαλούν λανθασμένα Μαραθώνιο των celebrities και των τηλεμαϊντανών, αφού στην πραγματικότητα είναι ο Μαραθώνιος της Wind, του ΟΠΑΠ και των Τραπεζών).
Η τηλεπαρουσιάστρια του ΣΚΑΪ φορώντας καναρινί παπούτσια και μια όχι και τόσο κολακευτική για τη σιλουέτα της, στενή φόρμα σε έντονο μπλε χρώμα, δεν δίστασε να τρέξει στον Μαραθώνιο και να φωτογραφηθεί με φίλους, συναθλητές, συναδέλφισσες κλπ.
Πολλοί από τους συνοδοιπόρους της Κοσιώνη βλέποντάς την, απλή και άβαφη μέσα στην μπλε ελεκτρίκ φόρμα άρχισαν το κους κους: «Ρε συ, η Κοσιώνη είναι αυτή; Κι.. 
αυτό το μελαχρινό κοριτσάκι δίπλα της είναι η Μπουσδούκου; Είναι εντελώς διαφορετικές έξω από το στούντιο...». Κάπου εκεί γύρω και η αειθαλής και πάντα γυμνασμένη, Έλλη Στάη, χωρίς κόμπλεξ και αγωνίες τόσο για την αθλητική της εμφάνιση όσο και τις επιδόσεις της στον Μαραθώνιο.
Και του χρόνου!