ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ο «άγνωστος» Νίκος Άγουρος διευθυντής σύνταξης στη Huffington Post Greece

Σε 10 μέρες βγαίνει στον «αέρα» του διαδικτύου η ελληνική έκδοση του Huffington Post.
Το portal δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Μαριάννας Λάτση (της γνωστής οικογενείας), του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, της Ευγενίας Χανδρή (της γνωστής οικογενείας κι αυτή - καράβια, ξενοδοχεία κλπ) και του Δημήτρη Μάρη της 24MEDIA («ο μεγαλύτερος Όμιλος ψηφιακής ενημέρωσης στην Ελλάδα που αποτελεί τον media partner στον οποίο η AOL εμπιστεύτηκε το πρωτοπόρο εγχείρημα στην Ελλάδα»).
Σύμβουλος έκδοσης όπως γράψαμε ήδη είναι ο Παύλος Τσίμας ενώ τη θέση του διευθυντή σύνταξης αναλαμβάνει ο ικανός δημοσιογράφος (αν και «άγνωστος» στους περισσότερους στο δημοσιογραφικό σινάφι) Νίκος Άγουρος(φωτό). Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος με σπουδές στο Global Media and Communications στο London School of Economics και Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, θεωρείται άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μάρη και ο πλέον.. κατάλληλος για να αναλάβει μία από τις επιτελικές θέσεις στο Huffington Post Greece.
Ο Νίκος Άγουρος έχει περάσει και από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και συγκεκριμένα από το «Βήμα της Κυριακής», ως διεθυντής σύνταξης του ενθέτου «ΒΗΜΑmen» και εργάζεται στον περιοδικό Τύπο από το 2000.
Επιτελική θέση στο Huffington Post Greece αναμένεται να έχει κι ο Κώστας Αργυρός που εγκατέλειψε τη θέση του υπεύθυνου για τα ΜΜΕ στο «Ποτάμι» (την πήρε η Οντίν Λιναρδάτου). Ο δημοσιογράφος είχε κάνει αίτηση και για τη θέση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κάποιοι είπαν πως ο Κ. Αργυρός έχει και τα προσόντα αλλά και την πείρα που χρειάζεται για να αναλάβει υψηλό πόστο στην ελληνική έκδοση του Huffington Post.