ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ο Τσίμας σύμβουλος έκδοσης στη Huffington Post Greece

** ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ μνημονίου κατανόησης (ΜΟU) προχώρησαν ο Φώτης Μπόμπολας και ο Δημήτρης Μάρης για τον Sentra Fm. Με βάση τη συμφωνία, το 50% του ραδιοσταθμού θα μεταβιβαστεί από τον Πήγασο στον Δημ. Μάρη (της Huffington Post Greece και των πολλών στοιχηματικών ιστοσελίδων), ο οποίος θα έχει και τον έλεγχο του management.

** Ο ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣ από το Μega, Παύλος Τσίμας εκτός από σχολιαστής στο κανάλι του Αλαφούζου, αναλαμβάνει σύμβουλος έκδοσης και αρθρογράφος της ιστοσελίδας Huffington Post Greece, η οποία ξεκινάει τη λειτουργία της σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου. Η ομάδα που θα «τρέχει» και θα λειτουργεί την ελληνική έκδοση της Huffington Post.. 
έχει ήδη συγκροτηθεί.

** ΥΣΤΕΡΑ από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας, ο Best Fm επιστρέφει στα ερτζιανά μετά το λουκέτο που επιβλήθηκε από τον Αντώνη Λυμπέρη και την κατάρρευση της εταιρείας του. Ο νέος σταθμός τελεί υπό τον έλεγχο των εργαζομένων και στο σχήμα συμμετέχουν οι παραγωγοί Αλέξαντρος Χριστόπουλος, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος. Μαρία Παπιδάκη, Γιώργος Σεράγος, Γιώργος Κυριακού, Εύη Σιδηροπούλου, Κλεοπάτρα Φυντανίδου, Ανδριανός Παπαδέας, Γιώργος Μπίτσικας και Γιώργος Καρκάνης.

** ** Ο ΝΕΟΣ νόμος 4304/2014 για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων απαγορεύει ρητά τη χρηματοδότησή τους από ιδιοκτήτες ΜΜΕ. Το άρθρο 54 του νόμου αναφέρει συγκεκριμένα πως «απαγορεύεται η χρηματοδότηση από κάθε είδους φυσικά πρόσωπα, τα οποία είναι ιδιοκτήτες ή εκδότες ημερήσιων ή περιοδικών εντύπων πανελλήνιας ή τοπικής κυκλοφορίας, ή είναι ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών, εν γένει, σταθμών».
- media player / Αγορά