ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Δεν τον τρομάζουν, της «Αυγής» τα βόλια…

Ολομέτωπη επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη, κατά της εφημερίδας…

Λάβρος κατά της «Αυγής» εμφανίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για υβριστές και συκοφάντες που λένε ψέματα σε καθημερινή βάση κατά του «Ποταμιού».
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Η Αυγή παραποιεί. Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς δε θα είναι η τελευταία. Σε σημερινό της δημοσίευμα εμφανίζει «το Ποτάμι υπέρ των προτάσεων της τρόικας»!
Το Ποτάμι είπε ότι η χώρα θέλει αλλαγές για να μη γυρίσουμε στο παρελθόν, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτές τις αλλαγές πρέπει να τις αποφασίσουμε «μόνοι μας χωρίς την τρόικα» και η Αυγή γράφει ότι «το Ποτάμι λέει ναι σε όλα όσα ζητάει η τρόικα». Προφανώς για μερικούς κομματικούς εγκεφάλους ή συνυπογράφεις τις ανακοινώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή αλλιώς είσαι με την τρόικα.
Κάθε μέρα σχεδόν στις σελίδες της Αυγής θα βρεις και ένα ψέμα για το Ποτάμι. Όταν ο Σταύρος.. Θεοδωράκης είπε ότι «δεν είναι λύση η κυβέρνηση ειδικού σκοπού» η εφημερίδα έγραψε ότι «το Ποτάμι ζητάει κυβέρνηση ειδικού σκοπού». Παράλληλα δίνει συνεχώς χώρο σε προσωπικούς υβριστές και συκοφάντες, πιστή μάλλον στο δόγμα «λέγε λέγε κάτι θα μείνει». Δεν μας πτοούν βέβαια αυτού του είδους οι επιθέσεις αλλά θα είναι ψέμα να σας πούμε ότι δεν μας στεναχωρεί για το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει και αυτή ακόμη η κομματική δημοσιογραφία....» (πηγή: nonews)
Διαβάστε και τι έγραψε η Αυγή:
Το Ποτάμι υπέρ των προτάσεων της τρόικας 

«"Ναι σε όλα" όσα ζητάει η τρόικα, λέει το Ποτάμι, εν όψει της αξιολόγησης του προγράμματος από τους εκπρόσωπους των δανειστών. Το κόμμα ισχυρίζεται πως οι "μεταρρυθμίσεις" που ζητά η τρόικα, δηλαδή οι νέες περικοπές στο κράτος πρόνοιας και στους μισθούς, θα έπρεπε να είχαν ήδη ληφθεί από τις ελληνικές κυβερνήσεις.
"Γιατί θα πρέπει να μας πιέζει η τρόικα για ένα νέο πτωχευτικό δίκαιο, για την πάταξη της φοροδιαφυγής, την απλούστευση των αδειοδοτήσεων και πολλά άλλα για τα οποία θα έπρεπε να έχουμε πραγματοποιήσει τις αναγκαίες αλλαγές μόνοι μας, χωρίς την τρόικα; Γιατί δεν έχουμε τις δικές μας προτάσεις για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις; Γιατί δεν έχουμε προβάλει τις δικές μας θέσεις για τη συνολική αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και παίζουμε με επιμέρους προεκλογικές ρυθμίσεις;", αναρωτήθηκε το Ποτάμι, "παραβλέποντας" τα όσα ζητά η τρόικα για ασφαλιστικό και εργασιακά.
Στο πλαίσιο αυτό, έκρουσε των κώδωνα της... υπευθυνότητας, σημειώνοντας πως "το παιχνίδι των λεονταρισμών και της ψευτολεβεντιάς είναι και αδιέξοδο και επικίνδυνο για τη χώρα. Το μήνυμα αυτό αφορά ιδιαίτερα και την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία επιμένει ότι δεν χρειαζόμαστε καμία μεταρρύθμιση και η λύση είναι η επιστροφή στο παρελθόν".
Χ.Σ. »