ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Εν αναμονή οι εργαζόμενοι της Μίνωος

Είναι αποφασισμένοι για νέα απεργία αν δεν πληρωθούν την Παρασκευή

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν να δουν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Ελευθεροτυπία. Μετά τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις  και σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από την διοίκηση, στους εργαζόμενους πρόκειται να καταβληθεί ένας μισθός μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου ενώ θα τους δοθεί  μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου και δώρο Χριστουγέννων.
Επειδή πολλές φορές οι ανακοινώσεις και τα υπεσχημένα δεν έχουν τηρηθεί, ετέθησαν μετ΄ επιτάσεως ερωτήματα προς τη διοίκηση της «Τρίτης Οψης» η οποία επανέλαβε με νέα..
 ανακοίνωσή της ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι προγραμματισμένες  πληρωμές προς τους εργαζόμενους.
Οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει πως αν δεν πληρωθούν τον πρώτο από τους μισθούς που τους έχουν υποσχεθεί τότε θα προχωρήσουν σε νέα τριήμερη απεργία από το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Νοέμβρη. Νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν την Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 4μμ, ανεξάρτητα από το αν θα έχουν ξεκινήσει την απεργία. Σε αυτή τη συνέλευση θα συζητηθεί και η δημιουργία εργασιακής επιτροπής και ο ορισμός νέου εκπροσώπου των δημοσιογράφων.