ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η Σοφία Παπαϊωάννου επικεφαλής της ελληνικής Huffington

Φουλ οι μηχανές για την ελληνική έκδοση της Huffington Post που βγαίνει στον αέρα του διαδικτύου στις 20 Νοεμβρίου και φιλοδοξεί «να ανοίξει το παράθυρο της διεθνούς ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και των ελληνικών εξελίξεων στον κόσμο».
Το πόρταλ  Huffington Post Greece δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Μαριάννας Λάτση, του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, της Ευγενίας Χανδρή και του Δημήτρη Μάρη της 24MEDIA. Σύμβουλος έκδοσης όπως έχουμε γράψει είναι ο (γνωστός) Παύλος Τσίμας ενώ τη θέση του διευθυντή σύνταξης αναλαμβάνει ο (άγνωστος για πολλούς) δημοσιογράφος Νίκος Άγουρος (με σπουδές στο Global Media and Communications στο London School of Economics και Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών).
 Η δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου (γνωστή από τους Φακέλους του Παπαχελά στον ΣΚΑΪ..
και τις «360 μοίρες » τώρα στον Alpha) θα είναι η editorial director της Huffington Post Greece και -όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες- θα έχει την ευθύνη της δημοσιογραφικής λειτουργίας του Huffington Post Greece. Λόγω της ανεργία που μαστίζει τον κλάδο της Ενημέρωσης εκατοντάδες έχουν στείλει τα βιογραφικά τους για να προσληφθούν στο πόρταλ...
Σε κοινή τους δήλωση, πριν από λίγες ημέρες, οι συντελεστές αυτής της «επιχειρηματικής προσπάθειας» ανέφεραν μεταξύ άλλων:
Πιστεύουμε πως η ψηφιακή οικονομία ήδη αποτελεί - και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερο - έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα. Επιθυμούμε να στηρίξουμε ενεργά επενδύσεις προς αυτή τη κατεύθυνση και αναμφισβήτητα η ελληνική Huffington Post συνιστά εξαιρετικό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικού εγχειρήματος και έμπρακτη απόδειξη της εξωστρέφειας που πρέπει να έχει η χώρα μας στη νέα εποχή.