ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Η führerin Γιάννα ξέσπασε στη Φιλιππινέζα

Απίστευτες σκηνές στην έπαυλη του Παλαιού Ψυχικού

Η πορσελάνη της Λιμόζ -μία από τις ακριβότερες στον κόσμο- σπάει με έναν ιδιαίτερο τρόπο όταν, αφού έρθει σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα, πέσει στο πάτωμα. Μια τέτοια επαφή, η οποία δεν ήταν καθόλου επιθυμητή, προκάλεσε τις κραυγές αγωνίας και πόνου που αναστάτωσαν το σικ περιβάλλον στην πολυτελή έπαυλη της οδού Δρυάδων πριν από λίγες ημέρες, όχι μία, αλλά δύο φορές μέσα σε λίγα 24ωρα.
Τα τελευταία επεισόδια στην οικία Αγγελόπουλου ήταν μέχρι πρότινος ένα καλά κρυμμένο μυστικό, το οποίο γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι. Οι κραυγές και οι φωνές προέρχονταν, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, αλλά και προσωπικές μαρτυρίες, από γυναίκες με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, οι οποίες εργάζονταν μέχρι εκείνη την ημέρα στην έπαυλη της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Οι δύο γυναίκες ατύχησαν να βρουν μπροστά τους την πρώην «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων σε έξαλλη κατάσταση και πλήρωσαν για άλλη μια φορά τους τελευταίους μήνες τα..
σπασμένα, με διαφορά μερικών ημερών.
Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες τους, που έφτασαν μέχρι την πρεσβεία των Φιλιππίνων, δεν έγιναν μόνο «κινούμενοι στόχοι» πανάκριβων σερβίτσιων, αλλά και κατά τι βαρύτερων αντικειμένων, όπως βαζάκια με κρέμες και καλλυντικά, που εκτόξευσε εναντίον τους η Γιάννα Αγγελοπούλου και τα οποία τις τραυμάτισαν. Η «σικ» επίθεση εμπεριείχε, όπως αναφέρεται στην έγγραφη καταγγελία τους, και ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς από τη führerin (σ.σ. στην ελληνική σημαίνει ηγέτις) Γιάννα, ενώ, εκτός από τα συνήθη κοσμητικά της ελληνικής καθομιλουμένης, αποκάλεσε τις δύο γυναίκες «ζώα της ζούγκλας».
. Γι’ αυτό άλλωστε προέβησαν σε έγγραφη καταγγελία εναντίον της κ. Αγγελοπούλου για ρατσιστική συμπεριφορά, η οποία αναμένεται να διερευνηθεί το επόμενο διάστημα, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του καταξιωμένου επιχειρηματία υιοθέτησε τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

- από εκτενές ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά στις 08/11/2014
- Σημ z:  Τον χαρακτηρισμό führerin τον χρησιμοποιούσε ο Στέφανος Κασιμάτης όταν έγραφε για την Γιάννα στην «Πανδώρα» της εφημερίδας ΒΗΜΑ