ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«Πόλεμος» Στραβελάκη - Πρετεντέρη στο Mega

Ενας άτυπος πόλεμος μαίνεται σχεδόν κάθε βράδυ στο Mega μεταξύ του νέου διευθυντή Ειδήσεων, Νίκου Στραβελάκη, και του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» των εναπομεινάντων σχολιαστών του καναλιού. Ο μεν Στραβελάκης επιμένει στα κοινωνικά θέματα, θεωρώντας ότι πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Δελτίου (συνεπικουρούμενος από τους συντάκτες που τα καλύπτουν), ο δε Γιάννης Πρετεντέρης μαζί με τον προϊστάμενο του πολιτικού ρεπορτάζ, Μανώλη Καψή, θεωρούν ότι πρέπει να προτάσσονται τα πολιτικά θέματα.
Την περασμένη εβδομάδα, οπότε το Δελτίο Ειδήσεων του Mega συνέχισε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον ANT1, ο Νίκος Στραβελάκης διαφώνησε -σε χαμηλούς τόνους και πάντα ευγενικά- με τον Γιάννη Πρετεντέρη για..την έκταση που θα έπρεπε να δοθεί στο θέμα της καταγγελίας της 20χρονης κοπέλας που την χαστούκισε ελεγκτής σε λεωφορείο, σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη αναφορικά με την Ελλάδα.
Η χρυσή τομή βρέθηκε μεν, αλλά όλοι λένε πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να υπάρξει πιο σοβαρή αντιπαράθεση και ενδεχομένως ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών, ειδικά αν συνεχιστεί η κατρακύλα του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων. (πηγή: Secret / Παραπολιτικά)