ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Το βουβό μοντέλο που ήθελε να γίνει η «νέα Μενεγάκη»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βιοπαλαιστικό σινιέ από την κορφή ως τα νύχια!

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε μόλις το 1988. Δηλαδή σήμερα είναι μία 26άρα όμορφη κοπέλα, γεμάτη νιάτα, δροσιά, ζωντάνια και φυσικά πολλά όνειρα όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της.
Η ζωή τα ΄φερε έτσι και η όμορφη Κωνσταντίνα έμπλεξε με την τηλεόραση. Αρχικά, ως βουβό μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη συνέχεια ως συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού και μετέπειτα της Κατερίνας Καραβάτου. Στον ALPHA γρήγορα εκτίμησαν το τηλεοπτικό ταλέντο της και αποφάσισαν τη ραγδαία άνοδό της, χρίζοντάς την κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου. Η πρόταση έγινε απευθείας αποδεκτή από την ίδια, χωρίς προηγουμένως να ζυγίσει καλά τα «υπέρ» και τα «κατά». Αποτέλεσμα;..
Τα νούμερα της εκπομπής της «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» να είναι κάθε εβδομάδα όλο και πιο χαμηλά, ο ανταγωνισμός να τη φέρνει δεύτερη -πολλές φορές και τρίτη- στους πίνακες τηλεθέασης και να στήνεται μια ολόκληρη παραφιλολογία γύρω από το όνομά της που δεν λέει να κοπάσει. Την ίδια ώρα οι φήμες για συμπεριφορές καθόλου αποδεκτές επαγγελματικά αλλά και πολλές αποχωρήσεις συνεργατών της γίνονται όλο και πιο έντονες.
Οι πρώτες προσδοκίες πάντως, για το αν μπορεί να γίνει τελικά η «νέα Μενεγάκη» διαψεύστηκαν πανηγυρικά από τους δείκτες τηλεθέασης. Τώρα τα ερωτήματα τύπου αν θα συνεχίσει του χρόνου στον ALPHA, αν έχουν αποτέλεσμα τα μαθήματα ορθοφωνίας που κάνει, αν σπουδάζει ακόμη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε ποιο έτος βρίσκεται αλλά και το γιατί δεν την έχουμε δει ποτέ με κάποιον σύντροφό της στα περιοδικά είναι υπαρκτά, βαθιά και προς το παρόν, αναπάντητα.
Στη μακροσκελή λίστα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα δυσαναπάντητο ερώτημα: μα πόσα χρήματα δίνει πια ο ALPHA στις παρουσιάστριές του; Διότι το περιοδικό Hello στο τεύχος της Τετάρτης φιλοξενεί φωτογραφίες της παρουσιάστριας στο αεροδρόμιο, την ώρα που ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ρόδο. Χαμογελαστή και ανανεωμένη χαιρετά αθώα, αθώα -διότι αθωότητα και Σπυροπούλου πάνε μαζί- τους φωτογράφους και επιβιβάζεται στο αεροπλάνο.
Παρατηρούμε το ντύσιμό της: total black look, ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές, casual στιλ. Ντυμένη όλη τόσο σινιέ που καταντά αφόρητο και με επωνυμίες που κοστίζουν κυριολεκτικά μια μικρή περιουσία. (Chanel, Louis Vuitton και Moncler). Είναι η ίδια κοπέλα που πριν λίγες ημέρες έκανε προσωπική εξομολόγηση μπροστά στις στημένες κάμερες και έλεγε ότι είναι «βιοπαλαίστρια» (ο/η βιοπαλαιστής είναι η σωστή λέξη), ντυμένη έτσι που ούτε η Julia Roberts δεν θα τολμούσε στο Hollywood. Που είναι και Αμερική βρε αδερφέ...
Και τα βιαστικά συμπεράσματα ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο:
- H τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα ο ALPHA πληρώνουν ακόμη πολύ καλά τους εργαζομένους τους. (που να στείλουμε ένα βιογραφικό;;;)
- Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ενημερωμένη για όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και το γούστο της κραυγάζει «ΔΕΙΤΕ ΜΕ»...
- Μπορεί να είναι απόγονος των «Ιπποτών» της Ρόδου και η σινιέ βαλίτσα που κρατούσε να είναι μεσαιωνικό ενθύμιο...
- Η βαλίτσα -οικογενειακό κειμήλιο- αν κρίνουμε από τα έξω, γύρευε τι επώνυμα συνολάκια θα ΄χε μέσα...
- Η Φωτεινή Πιπιλή θα μπορέσει να διακρίνει εύκολα αν η τσάντα που κρατούσε ήταν τελικά αυθεντική ή μούφα;
- Αφού έχουμε την ίδια ηλικία και τις ίδιες σπουδές (Φιλοσοφική και εγώ Κωνσταντίνα μου αλλά δεν έτυχε να συναντηθούμε ποτέ στα έδρανα), εγώ γιατί όχι Louis Vuitton τσάντα δεν έχω, αλλά ούτε μπρελόκ για τα κλειδιά μου;
 - newpost