ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Εξαλλη η Κοσιώνη με τον Ζουγανέλη!

Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Φάληρο με τον Αλαφούζο να αδιαφορεί για τα μονοψήφια του ΣΚΑΪ

«Πρόωρος ενθουσιασμός», «υπερεκτίμηση δυνάμεων» και «προβληματική επιλογή» ήταν οι φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να περιγράψουν αντίστοιχα την κατάσταση στις εκπομπές «Τώρα» της Άννας Μπουσδούκου, «Αταίριαστοι» των Ντσούνου – Κούτρα και «Αυτά είναι» της Μαρίας Ηλιάκη! Οι παραπάνω φράσεις ειπώθηκαν σε μία από τις πολλές συσκέψεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στον ΣΚΑΙ, με αφορμή τις μονοψήφιες τηλεθεάσεις και γενικότερα την κακή πορεία του νέου προγράμματος του σταθμού. Αν και μετράει μόνο δύο εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα, δεν ξέφυγε από το στόχαστρο τής κριτικής ούτε η νέα εκπομπή του Γιάννη Ζουγανέλη που δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και έχει κάνει έξαλλη την Σία Κοσιώνη για τα νούμερα που παραλαμβάνει… Παρομοιάζοντας τη συγκεκριμένη ζώνη με.. «μαύρη τρύπα» που καταπίνει οποιοδήποτε πρόγραμμα επιχειρήθηκε να τοποθετηθεί, με εξαίρεση την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου η οποία σημείωνε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης!
Με άλλα λόγια το νέο πρόγραμμα του σταθμού, από τις 7:00 το πρωί που ξεκινάει ο ανταγωνισμός των υπολοίπων καναλιών, μέχρι αργά τη νύχτα, με ελάχιστες εξαιρέσεις την απογευματινή ζώνη της μαγειρικής, καταγράφει σταθερά μονοψήφιες τηλεθεάσεις!
Η διαπίστωση που έχει θορυβήσει σχεδόν το σύνολο των στελεχών, κυρίως για τις συνέπειες που μπορεί να έχει το φαινόμενο στα διαφημιστικά έσοδα του σταθμού… Λέγεται ότι αφήνει αδιάφορο τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο, όχι μόνο γιατί η προσοχή του είναι στραμμένη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, αλλά γιατί δηλώνει οπαδός – όπως μονότονα λέει σε όλους – «της ποιότητας και όχι της ποσότητας»! Τουλάχιστον για όσο στον πρώτο όροφο του καναλιού φιλοξενείται ο ΟΤΕ TV και ένα πακέτο «μόνιμων» διαφημίσεων τροφοδοτεί το κανάλι!
- από το enimerosi24