ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Νέος Διευθυντής Σύνταξης στο TheOpinion ο Δημήτρης Συρμάτσης


Το σάιτ TheOpinion περνά στη νέα εποχή. Μετά το νέο layout, η ώρα και των μεταγραφών. Νέος Διευθυντής Σύνταξης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Συρμάτσης. Σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του σάιτ αναφέρει:
"Η ιδιοκτησία του theopinion.gr βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Δημήτρη Συρμάτση, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή σύνταξης στο νέο, φρέσκο και ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.
Η παρουσία του Δημήτρη Συρμάτση στην ομάδα μας, μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μαζί του, θα παλέψουμε για να πιάσουμε την κορυφή στα ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος.
Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, από την πρώτη μέρα αποτελούσε τον νούμερο ένα στόχο και με συντονισμένες ενέργειες και αρκετή υπομονή, είναι από σήμερα μαζί μας.
Το ύφος, το ήθος και η εργατικότητα του, εγγυώνται ένα καλύτερο αύριο για όλους μας στο theopinion.gr".


Από την πλευρά του ο νέος διευθυντής σύνταξης,  Δημήτρης Συρμάτσης, αναφέρει:
"Μια νέα πρόκληση. Ένα ακόμη challenge. Με την ίδια φιλοσοφία, αξίες και αρχές της διαδικτυακής δημοσιογραφίας.
Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του TheOpinion που με έκαναν να αισθάνομαι ότι είμαι πολύ σημαντικός για την ανάπτυξη του project τους, αποδεικνύοντας το καθημερινά και στην πράξη.
Βρίσκω μια εξαιρετική ομάδα. Όμως site χωρίς αναγνώστες δεν υπάρχει. Και δημοσιογράφος χωρίς κριτική δεν γίνεται καλύτερος. Για αυτό ακολουθήστε το ταξίδι του TheOpinion και γίνεται κριτές μας και συμμέτοχοι παράλληλα στην προσπάθεια".