ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Νέα εταιρεία για τη λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού από τον Διονύση Παναγιωτάκη


Τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα το θέμα της πώλησης ή όχι του Action24 στους Μπάκο-Καϋμενάκη, με ουκ ολίγα μέσα να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία. Ενώ άλλα, όπως το newsbomb.gr, εμπλέκουν και το συνεργαζόμενο Channel 9 που, τυπικά, ανήκει ακόμη στον όμιλο Κοντομηνά.
Πριν λίγα 24ωρα ωστόσο, όπως γράφει το e-tetradio, προέκυψε ένα νέο δεδομένο γύρω από τον νυν ιδιοκτήτη του Action24, Διονύση Παναγιωτάκη. Ο ίδιος προχώρησε στη σύσταση μιας νέας εταιρείας με τίτλο «Αττική Τηλεόραση Μονοπρόσωπη Α.Ε.», η οποία έχει ως σκοπό της τις «υπηρεσίες τηλεοπτικού σταθμού τοπικής εμβέλειας» και ό,τι σχετίζεται με την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος, βίντεο και ταινιών.
Μέτοχος κατά 100% και διαχειριστής της νέας εταιρείας για 6 χρόνια είναι ο ίδιος ο Διονύσης Παναγιωτάκης, το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 300 χιλιάδες ευρώ και έδρα της είναι ο δήμος Αθηναίων, όχι όμως στη διεύθυνση που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Action24 και του Channel 9, στο Γαλάτσι.