ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Με αναβαθμισμένο ρόλο στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος


Παρά τις φήμες που τον ήθελαν εκτός ΑΝΤ1, ο Νίκος Ρογκάκος όχι μόνο παραμένει στον τηλεοπτικό σταθμό αλλά θα έχει και αυξημένες αρμοδιότητες. Όπως ανακοίνωσε το κανάλι, ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την θέση του προϊσταμένου του οικονομικού ρεπορτάζ, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του ως ρεπόρτερ. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Νίκος Ρογκάκος αναλαμβάνει τη θέση του Προϊστάμενου του Οικονομικού Ρεπορτάζ. Η επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία του καναλιού με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο θα είναι διευρυμένη και θα περιλαμβάνει σημαντικά εγχειρήματα του ενημερωτικού τομέα.
Παράλληλα, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίζει να μας ενημερώνει για όλες τις σημαντικές ειδήσεις της Οικονομίας, στην Ελλάδα και τον κόσμο. Με εγκυρότητα και αξιοπιστία θα αναλύει τα οικονομικά δεδομένα, εμβαθύνοντας, όπως πάντα, στην ουσιαστική και αντικειμενική καταγραφή της επικαιρότητας».