ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

«Κλείδωσε» η πώληση του Action24;


Έντονη κινητικότητα σημειώνεται στο Action24 το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από την πώλησή του στους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία έχει «κλειδώσει», με τις συναντήσεις να έγιναν σε καλό κλίμα. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία του ελέγχου των οικονομικών στοιχείων του τηλεοπτικού σταθμού από την Deloitte.
Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η συμφωνία, λέγεται ότι σημαντικό ρόλο στο κανάλι θα παίξουν οι δημοσιογράφοι Σεραφείμ Κωνσταντινίδης και Γιάννης Σαραντάκος.
Πάντως τις προηγούμενες ημέρες, σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί για την πώληση του σταθμού, οι υπεύθυνοι του καναλιού ανέφεραν: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ως προς το αρχικό ενδιαφέρον που είχαμε λάβει. Ο σταθμός προχωρά κανονικά τον προγραμματισμό του εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν».
Το μόνο που διαψεύστηκε επί της ουσίας, ήταν ότι το κανάλι δεν είχε πωληθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προχωρούσε η πώλησή του τις επόμενες ημέρες.
Άλλωστε, η σχετική είδηση δεν είχε διαψευσθεί, αλλά ούτε επιβεβαιωθεί από συνεργάτες των φερόμενων ως νέων ιδιοκτητών, οι οποίοι μιλώντας στο topontiki.gr, είχαν ισχυριστεί ότι δεν έχουν μπει ακόμη οι τελικές υπογραφές.
Φυσικά, μέχρι να μπουν οι τελικές υπογραφές και να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το γεγονός δεν είναι ανακοινώσιμο.