ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Διευθύνων σύμβουλος στο Antenna Group ο Γιώργος Λεβέντης


Με διευρυμένες αρμοδιότητες θα βρίσκεται στο Antenna Group ο Γιώργος Λεβέντης. Το έμπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς, που έχει περάσει και από άλλα πόστα του ομίλου του Θοδωρή Κυριακού, αναλαμβάνει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ΑΝΤ1, στο Μακεδονία TV και την εταιρεία παραγωγής Antenna Studios. Η ανακοίνωση του Antenna Group αναφέρει:
«Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος για τις εταιρίες ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS. Ο Γιώργος Λεβέντης θα δώσει δυναμική πνοή στους στρατηγικούς στόχους του Ομίλου, συνδυάζοντας τον επιχειρηματικό σχεδιασμό με την αποτελεσματική υλοποίηση. Με πολύχρονη εμπειρία, επιτυχημένη πορεία και βαθιά γνώση του διεθνούς και εγχώριου μιντιακού τοπίου, ο Γιώργος Λεβέντης θα συμβάλλει καθοριστικά, με διορατικότητα και έμπνευση, στο όραμα του Ομίλου».