ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Με πήρε τηλέφωνο ο Αυτιάς και μου έφτιαξε τη μέρα


«Με πήρε τηλέφωνο μιλήσαμε και ένιωσα τόσο ωραία… Τι να πω, πραγματικά… Ήταν ευγνενέστατος… Όσο δύσκολα κι αν είχα περάσει μέσα στην ημέρα, το τηλεφώνημα του Γιώργου Αυτιά μου έφτιαξε την ημέρα! Κύριε Αυτιά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»! 
Η δήλωση ανήκει στην Κατερίνα Καινούργιου και το... αποκάλυψε εχθές στην εκπομπή της που φιλοξένησε δηλώσεις του τηλεπαρουσιαστή. Οπως γράφει το enimerosi24:
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή της Καινούργιου: 
«Συνεχίζουμε κανονικά εμείς Σαββατοκύριακο. Πρέπει να υπάρχουν μετακινήσεις. Ό,τι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει. Όλα καλά γίνονται. Εγώ ξέρω ότι θα κάνω 4 ώρες εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα έρθει κάποιος άλλος. Θα έχουμε δύσκολη χρονιά. Θα έχουμε εκλογές, θα έχει προτεραιότητα η ενημέρωση».
Και συμπλήρωσε ερωτηθείς για τον Γιώργο Παπαδάκη και τους διαδόχους του: «Εγώ δεν είμαι βασιλιάς και αυτοκράτορας για να έχω διάδοχο. Ο Γιώργος είναι ο καλύτερος όλων, είναι ο δάσκαλος μας».
Επίσης όταν ρωτήθηκε για την εκπομπή των «Αταίριαστων» (Κούτρα – Ντσούνου) είπε:
«Οι “Αταίριαστοι” είναι μαθητές μου και ξέρουν το καλύτερο για αυτούς».