ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Παραιτηθείτε κυρία Μενδώνη - Ενα γράμμα αξιοπρέπειας


Ο ηθοποιός και συγγραφέας Τσιμάρας Τζανάτος απευθύνεται μέσα aπό το fb στην «εξαπατημένη»  υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μετά την συνέντευξη Τύπου για το θέμα Λιγνάδη. Γράφει λοιπόν.. ο Τσιμάρας Τζανάτος:
υρία Μενδώνη, συγχωρέστε με, αλλά για λόγους δικής σας αξιοπρέπειας, θα σας παρακαλούσα να παραιτηθείτε.
Ας υποθέσουμε, πως είσαστε μια εξαιρετική πολιτικός, που απλώς την αντιπολιτεύονται. Ας υποθέσουμε πώς είστε μια θαυμάσια αρχαιολόγος, που κάποιοι την αμφισβητούν λόγω δικών τους οφειλών. Ας υποθέσουμε πως γνωρίζετε τα καλλιτεχνικά προβλήματα θεάτρου και μουσικών και δεν μπορούσατε όλον αυτό τον καιρό να τα αντιμετωπίσετε, γιατί οι ανώτεροί σας δεν σας στήριζαν.
Ας υποθέσουμε όλα αυτά και πολλά άλλα που θα προτείνατε ευλόγως εσείς.
Αλλά όταν κα Μενδώνη ένας ολόκληρος κλάδος ηθοποιών, μουσικών, συγγραφέων, χορευτών, εικαστικών κ.ά δηλώνει πώς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να είστε η Υπουργός που τους εκπροσωπεί, πώς δέχεστε να παραμένετε; Δεν θίγεται η αξιοπρέπειά σας; Δεν ενοχλείστε που δεν σας θέλουν; Δεν θυμώνετε;
Αν όλοι αυτοί κάνουν λάθος, θα φανεί. Και θα δικαιωθείτε. Συν τω χρόνω.
Θα το πει η ιστορία. ΟΙ θεσμοί, που λέει και "ο επικίνδυνος" κατά εσάς τώρα πια, κος Λιγνάδης. Μην αναλάβετε ευθύνη που αισθάνεστε πώς δεν την έχετε. Όχι.
Από αξιοπρέπεια παραιτηθείτε. Επειδή δεν σας αγαπούν. Εγώ πολύ θα εκτιμήσω τον εγωϊσμό αυτό του ανθρώπου που ως και στον έρωτα, όταν δεν μας θέλει ο άλλος, λέμε: φεύγω. Λέμε: Αντίο.
Πείτε το...
Μετα τιμής
Τσιμάρας Τζανάτος"