ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Υπερτριπλασιάζουν τις αμοιβές στα golden boys της ΕΡΤ


Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Βολεύετε διαρκώς ανθρώπους, αυτή είναι η δουλειά σας

Αποχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη συζήτηση του νομοσχεδίου Λιβάνιου (πρώην ν/σ Πέτσα) για τα ΜΜΕ σήμερα, δεύτερη μέρα σφοδρής πολιτικής.. αντιπαράθεσης στην Ολομέλεια της Βουλής.
Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι την ώρα που αγνοεί τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία έρχεται να ψηφίσει αμοιβές στα golden boys της ΕΡΤ υπερτριπλασιάζοντας αμοιβές της διοίκησης και όσων είναι σε θέση ευθύνης, όπως επίσης και δώρα σε καναλάρχες.
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την αποπομπή του Κωνσταντίνου Ζούλα, πρώην διευθυντή γραφείου Τύπου της Ν.Δ., από την προεδρία της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση «βολεύει» «διαρκώς ανθρώπους. Αυτή είναι η δουλειά σας» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι εξισώνεται η αμοιβή του κ. Ζούλα με αυτή ενός ανώτερου κρατικού λειτουργού, με το μισθό πρόεδρου Αρείου Πάγου, «γιατί προστάτευσε τον πρωθυπουργό στις κρίσιμες στιγμές».
Αναφέρθηκε επίσης στο «σκονάκι» με τις οδηγίες από τη διεύθυνση ενημέρωσης της ΕΡΤ ώστε να μην προβληθεί το κορονο-γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη «με άλλους». «Να μας πείτε ποιοι άλλοι είναι αυτοί» κάλεσε τον πρωθυπουργό ο κ. Τσίπρας.
Και στη συνέχεια γνωστοποίησε την αποχώρηση της Κ.Ο. από την αίθουσα, επειδή η Ν.Δ. αρνείται να ψηφίσει την τροπολογία της Κουμουνδούρου με την πρόταση να επιλέγονται από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, και όχι από την κυβέρνηση, οι εκάστοτε διοικούντες της Αγίας Παρασκευής.
«Δεν έχει κανένα νόημα να παραμείνουμε στη βουλή. Σας καταγγέλλουμε κύριε Λιβάνιε, και τον πρωθυπουργό που ενορχηστρώνει όλα αυτά. Η Βουλή δεν μπορεί να μπει ούτε στον πάγο ούτε στην καραντίνα. Θα σέβεστε τη Δημοκρατία» τόνισε.