ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχασε τα λόγια του για τον Λιγνάδη


Kυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και σήμερα για την θέση του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθεί η υπουργός Πολιτισμού εξαιτίας της εκκωφαντικής σιωπής που συνεχίζει να τηρεί η Λίνα Μενδώνη όσον αφορά.. στους λόγους που οδήγησαν στην παραίτησή του Δημήτρη Λιγνάδη και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα.
Ο Χρήστος Ταραντίλης στην απάντησή του δεν έκανε καμία αναφορά στο όνομα της Λίνας Μενδώνη. Αντίθετα αποθέωσε τον πρωθυπουργό αφού το μόνο που δεν είπε είναι πως πρόκειται για τον εμπνευστή και μπροστάρη του ελληνικού metoo.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχασε τα λόγια του, όμως, όταν επιχείρησε να αναφερθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη με αποτέλεσμα μετά από αρκετά δευτερόλεπτα αμηχανίας να αναφερθεί στο πρόσωπό του με την πρώην ιδιότητά του και όχι με το όνομά του.
Και το μοναδικό που είπε ήταν ότι «ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και η κυβέρνηση αποδέχθηκε την παραίτησή του».
ΔΕΙΤΕ μετά το 8:50


- avgi.gr