ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο Άρης Πορτοσάλτε και τα 34 συριζόπουλα


«Εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;»

Μέχρι και ο Άρης Πορτοσάλτε εμφανίστηκε σήμερα με επικριτική διάθεση (αλλά μόνο κατά του Περιφερειάρχη Πατούλη) για το μπάχαλο με την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια και αναρωτήθηκε.. από τα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ «εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;».
Για τα λεγόμενα Πορτοσάλτε προφανώς συνέβαλαν τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που έχουν κατακλύσει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό αγανακτισμένων πολιτών.Έτσι ο Άρης Πορτοσάλτε σε μια προσπάθεια να μην αγγίξει η αγανάκτηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και να σταματήσουν τα εκατοντάδες οργισμένα μηνύματα κατά της αντιμετώπισης του κυβερνητικού μπάχαλου από τον ΣΚΑΪ, επέλεξε να βγάλει στον τάκο, τουλάχιστον, τον Περιφερειάρχη Αττικής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Πατούλη.
Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς στη συνέχεια -επικαλούμενος ερώτηση 34 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ («34 συριζόπουλα»)- ανέδειξε το ζήτημα του κόστους αγοράς των rapid τεστ από την Περιφέρεια Αττικής.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: